Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Αγόρασαν μαζί σπίτι στη Βάρκιζα

Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Αγόρασαν μαζί σπίτι στη Βάρκιζα

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως έκαναν η Ελένη Φουρέιρα και ο αγαπημένος της Αλμπέρτο Μποτία. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News αγόρασε το δικό του σπίτι στη Βάρκιζα και είναι έτοιμο να ξεκινήσει εκεί μία νέα ζωή.

Μετά τις φήμες που τους ήθελαν να παντρεύονται, το ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ και σίγουρα, το νέο αυτό βήμα θα τους κάνει να έρθουν ακόμα πιο κοντά.

Οι λεπτομέρειες για το σπίτι που αγόρασε η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την περασμένη Τρίτη ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την απόκτηση μιας υπέροχης κατοικίας, στις οποίες παρούσα ήταν η εκπρόσωπος του ζευγαριού, αφού ο Αλμπέρτο Μποτία δεν μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα, λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την ομάδα Αλ Ουάχντα της Σαουδικής Αραβίας.

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία

Πρόκειται για μια πολυτελή κατασκευή με μοντέρνα αρχιτεκτονική, η οποία διαθέτει αρκετούς χώρους για να καλύψει τις ανάγκες του ζευγαριού.

Εκτός από τα υπνοδωμάτια, υπάρχει χώρος για τη δημιουργία γκαρνταρόμπας που θα φιλοξενεί τη συλλογή ρούχων και υποδημάτων της performer, τα περισσότερα από τα οποία φέρουν την υπογραφή μεγάλων οίκων μόδας, αλλά και δωμάτιο όπου η Ελένη Φουρέιρα θα μπορεί να μελετά τα τραγούδια και να κάνει πρόβα στα χορευτικά της, ενώ έχει γίνει ειδική μελέτη του χώρου που θα χρησιμοποιηθεί ως γυμναστήριο από τον αμυντικό ποδοσφαιριστή.

«Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε πριν μερικές εβδομάδες στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και μεταξύ άλλων δε δίστασε να μιλήσει και για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία αλλά και για τις φήμες που τους θέλουν να κάνουν τον επόμενο βήμα και να παντρεύονται.

Η ίδια εξήγησε πως ο Μποτία είναι ένας άνθρωπος που θα ήθελε να κρατήσει στη ζωή της ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει δύο παιδιά.

«Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζώη. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά.

Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα, η οποία στη συνέντευξή της μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε.

Ελένη Φουρέιρα Μποτία γάμος

Όσο για τις πλαστικές επεμβάσεις, η Ελένη Φουρέιρα απάντησε: «Είμαι υπερ των επεμβάσεων αλλά όχι της υπερβολής. Έφτιαξα το στήθος μου πριν 3 χρόνια και νιώθω πολύ καλά με αυτό».