Παντρεύεται η Ελένη Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία

"Δέχτηκε. Είπε το ναι"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεύεται η Ελένη Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση που ακούστηκε στο Πάμε Δανάη και αφορά την Ελένη Φουρέιρα, η οποία παντρεύεται με τον αγαπημένο της σύντροφο, Αλμπέρτο Μποτία, λίγο καιρό μετά την επανασύνδεσή τους.

Το ζευγάρι χώρισε μέσα στο 2020 ωστόσο λίγους μήνες πριν φύγει ο χρόνος τα ξαναβρήκαν και όπως όλα δείχνουν οι δυο τους είναι καλύτερα από ποτέ!

Όπως είπε στο Πάμε Δανάη η Μαριλένα Καδιγιαννοπούλου: «Η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία και το παντρεύουμε το κορίτσι μας. Δέχτηκε. Είπε το ναι».

Ελένη Φουρέιρα γάμος

Μεταξύ άλλων η εκπομπή ανέφερε πως ο γάμος πρόκειται να καθυστερήσει λίγο καθώς προτεραιότητα για την Ελένη Φουρέιρα αυτή τη στιγμή αποτελεί το House of Fame, ενώ το ζευγάρι θέλει να καταλαγιάσει λίγο το θέμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αντιμετώπισαν προβλήματα στη σχέση του καθώς δεν μπορούσαν να συγκατοικήσουν

Πριν από λίγες μόνο εβδομάδες έγινε γνωστό πως η επανασύνδεση ήρθε επιτέλους για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία, μετά από μερικούς μήνες που έμειναν χωριστά. Παρόλα αυτά, τα νέα για το ζευγάρι φαίνεται πως είναι άσχημα.

Οι δυο τους είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ ωστόσο η επανασύνδεση ήρθε σε μία πολύ ιδιαίτερη εποχή, πάνω στην έξαρση του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο ωστόσο ακόμα βιώνουν τη σχέση τους από απόσταση. Ο ποδοσφαιριστής δεν μένει στην Ελλάδα αφού εργάζεται σε ομάδα του εξωτερικού ενώ από την άλλη η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο σπίτι της λόγω του δεύτερου lockdown που έχει επιβληθεί στη χώρα.

Μποτία-Φουρέιρα επανασύνδεση

Έτσι οι δυο τους δεν μπορούν να συναντηθούν και επιπλέον, δεν μπορεί να συγκατοικήσουν. Επικοινωνούν ωστόσο πολύ συχνά και η Ελένη Φουρέιρα, βρίσκει παρηγοριά στο σκυλάκι της το οποίο της κρατάει συντροφιά στο σπίτι.

Όπως και να έχει, το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και η απόφασή τους να τα ξαναβρούν φαίνεται πως ήταν πολύ σωστή. Δείτε εδώ με ποιον «τσάκωσε» ο φακός την Ελένη Φουρέιρα στη Γλυφάδα.