Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάστρια του House of Fame

«Έκλεισε» με τον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάστρια του House of Fame

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Ελένη Φουρέιρα "έκλεισε" για την παρουσίαση του νέου μουσικού ριάλιτι, House of Fame, που θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η τραγουδίστρια ήταν ένα από τα δυνατά ονόματα που είχαν ακουστεί για το τιμόνι της παρουσίασης. Μάλιστα, θα την δούμε για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο ρόλο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος η Ελένη Φουρέιρα έχει «κλειδώσει», τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Φοίβος και ο Γιώργος Αρσενάκος.

Αρχικά έλεγαν πως στο ριάλιτι θα δούμε και τον Νίκο Μουτσινά, ωστόσο ο ίδιος το είχε διαψεύσει.

Τι είναι το House of Fame που θα παρουσιάσει η Ελένη Φουρέιρα;

To House of Fame είναι μια νέα, ανανεωμένη version του Fame Story, το trailer του οποίου έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Το συγκεκριμένο concept είναι βασισμένο στο μεξικάνικο reality-talent show ‘La Academia’, το οποίο ξεκίνησε να προβάλλεται στο κανάλι Azteca τον Ιούνιο του 2002 και έκτοτε μετράει 12 σεζόν με μεγάλη επιτυχία.

Ελένη Φουρέιρα House of Fame

Για δέκα χρόνια οι τηλεθεατές στο Μεξικό παρακολουθούσαν τους σπουδαστές αυτής της μουσικής ακαδημίας να διαγωνίζονται μεταξύ τους, στη συνέχεια η προβολή του διακόπηκε και επανήλθε ανανεωμένο το 2018. Παράλληλα, τα δικαιώματα του ‘Academia’ έχουν αγοράσει τηλεοπτικά κανάλια σε Αζερμπαϊτζάν, Μαλαισία, Ινδονησία, Παραγουάη, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, αλλά και οι ΗΠΑ. Πλέον σε αυτή τη λίστα ανήκει και η χώρα μας μέσω του ΣΚΑΪ.