Ψέμα η είδηση που κυκλοφόρησε για τον Νίκο Μουτσινά - «Ούτε κατά διάνοια...»

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψέμα η είδηση που κυκλοφόρησε για τον Νίκο Μουτσινά - «Ούτε κατά διάνοια...»

Ψέμα είναι τελικά σύμφωνα με τον Νίκο Μουτσινά, η είδηση που κυκλοφόρησε πρόσφατα για τον ίδιο και τον ήθελε να παρουσιάζει και δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε, τον "τσάκωσε" έξω από το κανάλι, όπου και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

Μια λοιπόν από αυτές τις ερωτήσεις ήταν αν ισχύει τελικά ότι θα παρουσιάσει το νέο ριάλιτι του σταθμού με τίτλο «House of fame» - δείτε τα 3 ονόματα που θέλει το κανάλι στο τιμόνι του - που πολύ σύντομα θα έρθει στις οθόνες μας.

Όπως αποκάλυψε, κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια, ενώ είναι πολύ ευχαριστημένος ήδη με το Καλό Μεσημεράκι, στο οποίο έχουν εντάξει νέες ενότητες.

Νίκος Μουτσινάς: Οργισμένος στον αέρα του ΣΚΑΙ - "Δεν πάμε καλά, θα αλλάξω κανάλι"

Στα όρια του έφτασε ο Νίκος Μουτσινάς με τον ΣΚΑΙ και το Big Brother αφού τοις τελευταίες ημέρες οι παίκτες έχουν ξεφύγει και οι εντάσεις είναι πολλές με αποτέλεσμα να υπάρχουν τσακωμοί και φωνές.

Ο Νίκος Μουτσινας στο Καλό Μεσημεράκι σχολίασε μια από αυτές τις σκηνές και οργισμένος πια από την γενικότερη κατάσταση ξέσπασε!

«Είμαι σε λάθος κανάλι. Δεν ξέρω αν θα μιλούσα και σε άλλο κανάλι να ήμουν. Δεν πάνε με τα καλά τους οι άνθρωποι. Έχει περάσει η γραμμή, έχουμε… κόψει κορδέλα. Δεν υπάρχει, τα παιδιά είναι σε άλλη κατάσταση. Είμαι οριακά με την Άννα Μαρία να τη συμπονέσω. Δεν γίνεται! Καταλαβαίνω ότι όντως η συμπεριφορά της Άννας Μαρίας μπορεί να σε φέρει στα όρια…», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς. Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του χθεσινού επεισοδίου.