Big Brother - highlights 3/12: Ο καβγάς Άννας Μαρίας με Πυργίδη - Δανέζη και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother - highlights 3/12: Ο καβγάς Άννας Μαρίας με Πυργίδη - Δανέζη και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μερικά από τα highlights του Big Brother είναι ο καβγάς που είχε η Άννα Μαρία αρχικά με την Σοφία Δανέζη και στη συνέχεια με τον Δημήτρη Πυργίδη, αλλά και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο live της Παρασκευής.

Big Brother: «Σκοτώθηκαν» Άννα Μαρία και Σοφία - «Βούλωσε το στόμα σου»

Πολύ δυναμικά ξεκίνησε το Big Brother, καθώς η Άννα Μαρία και η Σοφία «σκοτώθηκαν» κανονικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψηφοφορίας. Μάλιστα η Σοφία δε δίστασε να απευθυνθεί στην Άννα Μαρία με τον χειρότερο τρόπο.

Μπορεί οι δυο τους να είχαν βελτιώσει τις σχέσεις τους τον τελευταίο καιρό ωστόσο η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες τσακώθηκαν ξανά και έβγαλαν «νύχια» η μία προς την άλλη.

Έτσι στην ψηφοφορία και ενώ όλοι βρίσκονταν στο σαλόνι έγινε σωστός πανικός. Η Σοφία θίχτηκε με την αναφορά της Άννας Μαρίας στη σχέση της με τον Κεχαγιά και της είπε πως μάλλον τη ζηλεύει γιατί είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη Πυργίδη και δεν μπορεί να τον έχει.

Η Σοφία μάλιστα σηκώθηκε για να βρίσει την Άννα Μαρία και η στάση της θύμισε αρκετά το σκηνικό που σημειώθηκε με τον Δημήτρη Κεχαγιά και τον Χρήστο Βαρουξή χθες. Δείτε εδώ πώς το σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρουξής.

Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά από μία πολύ επεισοδιακή διαδικασία ψηφοφορίας, αναδείχθηκαν οι υποψήφιοι που θα παλέψουν για την παραμονή τους στο σπίτι του Big Brother. Όπως είναι φυσικό για ακόμα μία φορά άναψαν τα αίματα και υπήρξαν σημαντικές αντιδράσεις.

Πλέον έχουν μείνει λίγοι παίκτες και άρα είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενη της ισοψηφίας. Έτσι σήμερα, δεδομένης της ποινής του Κεχαγιά, οι υποψήφιοι που βγήκαν ήταν 5.

Μεταξύ αυτών, ο Κεχαγιάς, η Σοφία που αναδείχθηκε υποψήφια χθες από τη φανερή ψηφοφορία, η Άννα Μαρία, ο Γρηγόρης και ο Δημήτρης Πυργίδης.

Big Brother: «Αφοπλιστικός» ο Θέμης - «Άδειασε» τη Σοφία μεσ' το πρόσωπό της

Η Σοφία Δανέζη αποφάσισε να τα βάλει και πάλι με όλους. Αυτή τη φορά βρέθηκε ενώπιων του Θέμη και εκείνος ήταν απλά «αφοπλιστικός» αφού δε δίστασε να την «αδειάσει» μεσ' το πρόσωπό της.

Το όλο ζήτημα ξεκίνησαν όταν στον καυγά που είχαν η Άννα Μαρία και η Σοφία - δείτε εδώ - η πρώτη είπε στην δεύτερη πως κάθε φορά που αισθάνεται πως θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση, προσεγγίζει τον Πυργίδη και τον Χρήστο Βαρουξή.

Η Σοφία φυσικά διαφώνησε και ρώτησε εκείνη την ώρα αυτούς τους δύο οι οποίοι φυσικά το αρνήθηκαν. Ο Γρηγόρης ωστόσο την ενημέρωσε πως ο Χρήστος και ο Πυργίδης όντως πιστεύουν αυτό που είπε η Άννα Μαρία γεγονός που δημιούργησε αμφιβολίες στην Σοφία.

Αργότερα, βρήκε μπροστά της τον Θέμη και τον ρώτησε για το συγκεκριμένο ζήτημα και εκείνος της είπε πως συμφωνεί με την Άννα Μαρία με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλη η Σοφία.

Big Brother: Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Πυργίδη - «Βάλε τα σάλια σου εκεί που ξέρεις»

Για ακόμα μία φορά οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Πυργίδη στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, όταν ο δεύτερος την προσέγγισε για να λύσουν ένα θέμα που δημιουργήθηκε. Ο τσακωμός ξεκίνησε και έληξε με την Άννα Μαρία να του λέει χαρακτηριστικά να βάλει τα σάλια του εκεί που ξέρει.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχουν σπάσει και δεν είναι τόσο κοντά όσο ήταν.

Ο Πυργίδης την πλησίασε για να της ζητήσει εξηγήσεις σχετικά με το πότε έχει δει τη Σοφία να τον πλησιάζει για να γλιτώσει μία ψήφο - δείτε εδώ. Οι τόνοι ανέβηκαν και η Άννα Μαρία εκνευρίστηκε ενώ άρχισε να φωνάζει δυνατά.

Λίγη ώρα αργότερα ο Πυργίδης την πλησίασε ξανά για να την ηρεμήσει και να της πει όλα όσα ήθελε με ηρεμία αλλά για άλλη μία φορά η προσπάθειά του αποδείχθηκε άκαρπη.