Big Brother: «Αφοπλιστικός» ο Θέμης - «Άδειασε» τη Σοφία μεσ' το πρόσωπό της

Δεν το περίμενε η Σοφία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: «Αφοπλιστικός» ο Θέμης - «Άδειασε» τη Σοφία μεσ' το πρόσωπό της

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Σοφία Δανέζη αποφάσισε να τα βάλει και πάλι με όλους. Αυτή τη φορά βρέθηκε ενώπιων του Θέμη και εκείνος ήταν απλά «αφοπλιστικός» αφού δε δίστασε να την «αδειάσει» μεσ' το πρόσωπό της.

Το όλο ζήτημα ξεκίνησαν όταν στον καυγά που είχαν η Άννα Μαρία και η Σοφία - δείτε εδώ - η πρώτη είπε στην δεύτερη πως κάθε φορά που αισθάνεται πως θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση, προσεγγίζει τον Πυργίδη και τον Χρήστο Βαρουξή.

Η Σοφία φυσικά διαφώνησε και ρώτησε εκείνη την ώρα αυτούς τους δύο οι οποίοι φυσικά το αρνήθηκαν. Ο Γρηγόρης ωστόσο την ενημέρωσε πως ο Χρήστος και ο Πυργίδης όντως πιστεύουν αυτό που είπε η Άννα Μαρία γεγονός που δημιούργησε αμφιβολίες στην Σοφία.

Αργότερα, βρήκε μπροστά της τον Θέμη και τον ρώτησε για το συγκεκριμένο ζήτημα και εκείνος της είπε πως συμφωνεί με την Άννα Μαρία με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλη η Σοφία.

Big Brother: Άμεση αποβολή του Δημήτρη Κεχαγιά μετά το ξέσπασμα του - Τα πάνω κάτω στο σπίτι

Θρίλερ επικρατεί στον σταθμό του ΣΚΑΙ μετά το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother και της επίθεσης που έκανε ο Δημήτρης Κεχαγιάς στον Χρήστο Βαρουξή. Μάλιστα, ζητείται ο πρώτος να αποβληθεί άμεσα από το σπίτι.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς βγήκε έξω από τα ρούχα του χθες και επιτέθηκε άσχημα στον συμπαίκτης του και δεν δίστασε κιόλας να προβεί σε πολλούς άσεμνους και άκομψους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του.

Όπως ήταν φυσιολογικό, το ξέσπασμα αυτό δεν πέρασε διόλου απαρατήρητο και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από πολλούς.

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε και την Έλενα Πολυκάρπου, τέθηκε θέμα για άμεση αποβολή του Κεχαγιά από το ριάλιτι.

Για τον λόγο αυτόν, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στο κανάλι από την οποία τελικά γίνεται γνωστό πως δεν θα αποχωρήσει ο παίκτης καθώς ήδη του επιβλήθηκε μια σκληρή ποινή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Ευτυχείτε