Ελένη Φουρέιρα: «Η μαμά μου έβγαινε και βάραγε με καραμπίνα στον αέρα για να δείξει ότι έχει όπλο»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τα δύσκολα χρόνια στην Αλβανία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: «Η μαμά μου έβγαινε και βάραγε με καραμπίνα στον αέρα για να δείξει ότι έχει όπλο»

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, όπου μεταξύ άλλων θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια εν μέσω Αλβανικού εμφυλίου. Η τραγουδίστρια, έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα όσα βίωσε με την οικογένεια της.

Όπως εξομολογήθηκε, πέρασε πάρα πολύ δύσκολα χρόνια με τη μητέρα της και τα αδέρφια της. Η μητέρα της για να μην κινδυνεύσουν, έβγαινε όπως είπε μεσημέρια έξω από το σπίτι και βάραγε με την καραμπίνα που είχε για να δείξει ότι έχει όπλο.

Η εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα για τα δύσκολα χρόνια στην Αλβανία

«Ήρθα 8 χρονών στην Ελλάδα. Έχω κάνει delete σε άσχημες στιγμές στα παιδικά μου χρόνια, όπως ήταν ο εμφύλιος. Θυμάμαι ότι ήμουν με τη μαμά στο σπίτι μια μέρα, και άρχισε να χτυπάει μια σειρήνα. Ξυπνήσαμε φοβισμένοι. Αλλά η μαμά μου μας καθησύχασε. Αλλά για τους επόμενους δυο μήνες ήμασταν συνέχεια στο πάτωμα.

Ο πατέρας μου που ήταν ήδη στην Ελλάδα για να μαζέψει λεφτά, μας έστειλε ταξί για να μας φέρει στην Ελλάδα. Η μαμά μου ήταν μόνη της με 4 ανήλικα παιδιά. Η μαμά μου είχε μια καραμπίνα και έβγαινε και βάραγε τα μεσημέρια στον αέρα για να δείξει ότι έχει όπλο για να μην κινδυνεύσουμε».

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Φουρέιρα περνάει μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της, καθώς θα την δούμε και σε ρόλο παρουσιάστριας.

Ελένη Φουρέιρα Αλβανία

Για ποιο λόγο έκρυψε την καραγωγή της;

«Όταν είσαι ένα παιδί που δεν είναι αποδεκτό από την κοινωνία λόγω της καταγωγής του, νιώθεις αδύναμος και φοβάσαι ότι δε θα σου δοθεί η ευκαιρία. Όταν κατάλαβα ότι ο κόσμος αγαπάει την Ελένη ένιωσα τη δύναμη να το πω. Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρειράι. Έφτασα σε σημείο να φοβάμαι να πω από που είμαι για να γίνω αποδεκτή. Δεν με αγαπάνε όλοι, αλλά είμαι καλά με αυτό. Με αγαπάνε όσοι με καταλαβαίνουν!

Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία, αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου, την λατρεύω. Είναι η χώρα που αγαπώ».

«Το ψωμί είχε άλλη γεύση! Ήταν δύσκολο να καταλάβω γιατί ήμουν δαχτυλοδεικτούμενη. Και τα παιδιά που μου κάνανε μπούλινγκ δεν ήξεραν γιατί το έκαναν. Στο σχολείο ήμασταν δυο ξένα παιδιά από την Αλβανία. Δεν ήταν αποδεκτοί οι Αλβανοί τότε από την κοινωνία», εξομολογήθηκε.

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram