Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το έριξαν έξω μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη την πρώτη μέρα που άνοιξε η εστίαση

Τα βίντεο με τα πειράγματα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το έριξαν έξω μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη την πρώτη μέρα που άνοιξε η εστίαση

Με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη έκανε την πρώτη της έξοδο η Κατερίνα Καινούργιου όταν άνοιξε η εστίαση. Το ζευγάρι γιόρτασε την Πρωτομαγιά τα γενέθλια της παρουσιάστριας, και την Δευτέρα παρέα με τον Νίκο Κοκλώνη απόλαυσαν το δείπνο τους σε εστιατόριο.

Όπως είναι λογικό ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να μοιραστεί αυτό το στιγμιότυπο με τους followers του, μέσα από δύο βίντεο όπου μας έδειχνε την Κατερίνα Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

"Έγινε vegan ο κολλητός μου ξαφνικά", δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Νίκο Κοκλώνη να απαντά «vegetarian».

Τα βίντεο που δημοσίευσαν στο Instagram

«Τσακώνομαι με τον Φίλιππο όταν δεν μου κάνει like στις φωτογραφίες»

Μέσα από την εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πολλές φορές τσακώνεται με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, γιατί ξεχνάει να της κάνει like στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη για τα γενέθλιά της στην οποία δεν έκανε like ο σύντροφός της. Στο σημείο αυτό η παρουσιάστρια τόνισε πως αυτό της έχει συμβεί και μάλιστα αποτελεί έναν από τους λόγους για τους οποίους συχνά έρχεται σε ρήξη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Γενικώς είναι ένας λόγος που τσακώνομαι με τον Φίλιππο. Πολλές φορές δεν μου κάνει like σε φωτογραφίες και του λέω "γιατί δεν μου έκανες σήμερα like;" και μου λέει "γιατί δεν την είδα την φωτογραφία"», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.