Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου - «Είμαι περήφανη που έφτασα εδώ που είμαι σήμερα»

Η ανάρτηση και το δημόσιο ευχαριστώ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου - «Είμαι περήφανη που έφτασα εδώ που είμαι σήμερα»

Η Κατερίνα Καινούργιου, που περνάει τις ημέρες του Πάσχα με το σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, γιόρτασε τα γενέθλια της με τα αγαπημένα της πρόσωπα το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαϊου.

Η παρουσιάστρια που φέτος πέρασε την ημέρα της γέννησης της εκτός εκπομπής, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη, αφού αν εξαιρέσεις τον κορωνοϊού, διανύει μια πολύ όμορφη φάση στη ζωή της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τα γενέθλια της

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, θέλοντας να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

«36 και...δεν κρύβω τα χρόνια μου! Είμαι περήφανη που έφτασα εδώ που είμαι σήμερα. Γιατί, τίποτα δεν μου χαρίζεται, τίποτα δεν είναι ίδιο με χθες και κανένας χρόνος, καμία μέρα δεν επιστρέφει.... Νιώθω τόσο ευγνώμων ...πλήρης και ευτυχισμένη.

Σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου που ομορφύνατε την ημέρα των γενεθλίων μου με τις υπέροχες ευχές σας...την προσωπική μου πρωτοχρονιά! ευχές από καρδιάς που μου θυμίζουν κάθε χρόνο πόσοι πολλοί άνθρωποι είναι εκεί για μένα ! Στ αλήθεια είναι υπέροχο! Καλή Ανάσταση σε όλους ...με υγεία πάνω απ όλα ! Σας στέλνω την αγάπη μου !», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Γενέθλια Κατερίνα Καινούργιου

Η τρυφερή ανάρτηση για τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της σύντροφο, Φίλιππο Τσαγκρίδη ο οποίος είχε χθες τα γενέθλιά του.

Η παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media, ωστόσο σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες με τον σύνροφό της. Αυτή τη φορά, μοιράστηκε ένα αδημοσίευτο στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα Κουφονήσια.

«Εγώ δεν ξέρω αν θα παντρευτώ, παιδί θα κάνω σίγουρα. Γάμο πιο μετά ίσως. Και η Βίκυ Παγιατάκη και η Μάρα αυτά μου έχουν πει. Προτιμώ να κάνω ένα παιδί πρώτα και μετά να παντρευτώ. Να κάνω κάτι κλειστό. Για ποιο λόγο πρέπει να παντρευτώ και να δεσμευτώ με το ζόρι;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην εκπομπή της Παρασκευής αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή.

«Happy birthday my love... Μεγαλώνεις κι η ψυχή σου ομορφαίνει ακόμη πιο πολύ ... είσαι ξεχωριστός», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.