Κατερίνα Καινούργιου: Γενέθλια για τον σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Οι τρυφερές ευχές της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καινούργιου: Γενέθλια για τον σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα, Κυριακή, ο σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης, με την παρουσιάστρια να του εύχεται με τα πιο γλυκά λόγια.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι από τα πιο αγαπημένη και ευτυχισμένα της ελληνικής σόου μπιζ και πολύ συχνά δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες.

Η παρουσιάστρια θέλησε μάλιστα να του ευχηθεί και δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για αυτό και μοιράστηκε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, η οποία απεικονίζει τον Φίλιππο να παίζει με το σκυλάκι τους.

Στην φωτογραφία έγραψε: “Happy birthday my love. Love you”!

 Κατερίνα Καινούργιο γενέθλια για τον σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Τσακώνομαι με τον Φίλιππο όταν δεν μου κάνει like στις φωτογραφίες»

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πολλές φορές τσακώνεται με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, γιατί ξεχνάει να της κάνει like στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη για τα γενέθλιά της στην οποία δεν έκανε like ο σύντροφός της. Στο σημείο αυτό η παρουσιάστρια τόνισε πως αυτό της έχει συμβεί και μάλιστα αποτελεί έναν από τους λόγους για τους οποίους συχνά έρχεται σε ρήξη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Γενικώς είναι ένας λόγος που τσακώνομαι με τον Φίλιππο. Πολλές φορές δεν μου κάνει like σε φωτογραφίες και του λέω "γιατί δεν μου έκανες σήμερα like;" και μου λέει "γιατί δεν την είδα την φωτογραφία"», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.