Νέο μέλος στο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Δηλώνουν πανευτυχείς!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέο μέλος στο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης καλωσόρισαν ένα νέο μέλος στο σπίτι τους και δηλώνουν πανευτυχείς για την προσθήκη αυτή.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ και εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν κρύψει λεπτό την αγάπη τους.

Αρκετά συχνά και οι δύο, ιδίως όμως η Κατερίνα, μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι, αποφάσισαν να αποκαλύψουν στους διαδικτυακούς τους φίλους το νέο μέλος στην σχέση τους και αυτό φυσικά αφορά τον τετράποδο φίλο τους.

Η παρουσιάστρια, που πριν λίγες μέρες αποκάλυψε κάτι για τον σύντροφο της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο τους σκυλάκι, γράφοντας «Welcome Kiton» ενώ λίγο αργότερα ξανά δημοσίευσε ένα γλυκό στιγμιότυπο του κουταβιού να παίζει με ένα παιχνιδάκι.

σκυλάκι της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Νέο μέλος στο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι φοράει μέσα στο σπίτι και...ξενερώνει ο Φίλιππος Τσαγκρίδης!

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της καθώς είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Στην σημερινή εκπομπής της Ευτυχείτε προέβη σε μια αποκάλυψη για τα ρούχα που την βολεύουν να φοράει αλλά ο αγαπημένος της τα θεωρεί αντισεξουαλικά!

Η παρουσιάστρια έδειχνε φόρμες στην εκπομπή της κάτι που τώρα στην περίοδο της καραντίνας σίγουρα φοριέται πολύ.

«Κοιτάξτε τι ωραίες φόρμες! Αχ, φανταστική που είναι! Εγώ είμαι σπίτι και πάω στον Φίλιππο με κάτι τέτοια που δεν αρέσουν καθόλου στους άντρες. Μου λέει "αχ καλέ αυτά είναι πολύ αντισεξουαλικά", αλλά τελοσπάντων, για εμάς τις γυναίκες είναι πάρα πολύ βολικά. Κοιτάξτε τι ωραία που είναι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στιγμές ευτυχία για το ζευγάρι! Τι αποκαλύφθηκε;

κατερίνα καινούργιου φιλιππος