Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η τρυφερή φωτογραφία που έκανε γνωστό το γεγονός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφος της, Φίλιππος Τσαγκρίδης περνούν στιγμές ευτυχίας, καθώς γιορτάζουν τη γιορτή του επιχειρηματία, στο σπίτι τους. Ωστόσο λόγω lockdown με έναν διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Το ζευγάρι, κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, χωρίς ωστόσο να κρύβει τη σχέση του, καθώς είναι πολύ ερωτευμένο.

Σήμερα ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έχει την ονομαστική του εορτή και η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να του ευχηθεί δημόσια, ανεβάζοντας στα instastories μια κοινή της φωτογραφία με τον επιχειρηματία από το καλοκαίρι του 2019. Μάλιστα, μια ατάκα της παρουσιάστριας "πρόδωσε" το γάμο τους.

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης

Κατερίνα Καινούργιου: Με αυτή την κίνηση της στήριξε τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι τον τελευταίο καιρό. Η ίδια στηρίζει κάθε βήμα του και αυτός τα δικά της. Έτσι έκανε και τώρα με μια ανάρτηση της στα social media.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της έχει αποκαλύψει διάφορες στιγμές τους.

Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει αγάπη προς την τέχνη και η Κατερίνα Καινούργιου είναι δίπλα του σε κάθε βήμα, έτσι και τώρα με ένα story της εξέφρασε τον θαυμασμό της. Γιατί έγινε έξαλλη Κατερίνα κατά την διάρκεια της εκπομπής της;

Φίλιππος Τσαγκρίδης

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι είναι αυτό εκνευρίζει τον σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου σε χθεσινοβραδινή εκδήλωση και αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, στον σύντροφο της Φίλιππο Τσαγκρίδη και συγκεκριμένα σε αυτό που τον εκνευρίζει.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως μετά το φιλανθρωπικό event θα συναντούσε τον αγαπημένο της καρδιάς της και με αφορμή αυτό, πρόσθεσε: «Παιδιά μετά από εδώ έχω να πάω να δω τον σύντροφό μου και έχω στο αυτοκίνητό μου μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, για να βγάλω το μακιγιάζ, γιατί αν πάω έτσι θα μου πει “Πως είσαι έτσι;".

Δεν μπορώ να έρθω εδώ όμως αμακιγιάριστη, καταλαβαίνετε ότι είναι και η δουλειά μου. Αλλά οι άνδρες δεν θέλουν ίχνος μακιγιάζ, τους ενοχλεί τους τρομάζει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. Δείτε εδώ φωτογραφίες του ζευγαριού από τις διακοπές του!