Καινούργιου: Η ατάκα στον αέρα του Ευτυχείτε που πρόδωσε τον γάμο της με τον Τσαγκρίδη

Έπαθαν όλοι σοκ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καινούργιου: Η ατάκα στον αέρα του Ευτυχείτε που πρόδωσε τον γάμο της με τον Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Καλλιανός για τον γάμο του με την Χάρις Δαμιανού τον Μάιο, αποκάλυψε στην παρέα του Ευτυχείτε ότι σκοπεύουν και πολλοί φίλοι της επίσης να παντρευτεί.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Απλά να πω ότι έχω αρκετούς φίλους που σκοπεύουν να παντρευτούν τον Μάιο. Μην ανοίγεστε και πολύ. Οι περισσότεροι θα παντρευτούμε με 20 άτομα».

Αμέσως μετά ξεκίνησε μια θύελλα αντιδράσεων και πειραγμάτων των συνεργατών της προς το πρόσωπο της Κατερίνας και στο ενδεχόμενο ότι σκοπεύει και αυτή να παντρευτεί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο.

Η Κατερίνα Καινούργιου με την σειρά της έβαλε τα πράγματα σε μια θέση και είπε χαρακτηριστικά: «Όχι εγώ. Λες να παντρευτούμε τον Μάιο και να μη το ξέρει κανείς. Καλά μπορεί και να μη το ξέρει κανείς, αλλά όχι, δεν παντρεύομαι. Μπορεί και να μην παντρευτώ ποτέ. Μπορεί και να συμβεί. Στην παρούσα φάση δεν παντρεύομαι. Δεν το λέω για τον Φίλιππο. Δε θα μου ανοίγει την πόρτα το βράδυ. Αγχώνεται μετά. Τα παίζει και ο Μουτσινάς το μεσημέρι».

Κατερίνα Καινούργιου: Με αυτή την κίνηση της στήριξε τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι τον τελευταίο καιρό. Η ίδια στηρίζει κάθε βήμα του και αυτός τα δικά της. Έτσι έκανε και τώρα με μια ανάρτηση της στα social media.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της έχει αποκαλύψει διάφορες στιγμές τους.

Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει αγάπη προς την τέχνη και η Κατερίνα Καινούργιου είναι δίπλα του σε κάθε βήμα, έτσι και τώρα με ένα story της εξέφρασε τον θαυμασμό της. Γιατί έγινε έξαλλη Κατερίνα κατά την διάρκεια της εκπομπής της;

Φίλιππος Τσαγκρίδης