Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Έτσι θα περάσει τις μέρες του Πάσχα το ζευγάρι

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Έτσι θα περάσει τις μέρες του Πάσχα το ζευγάρι

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ στη σχέση τους και μάλιστα, θα περάσουν μαζί ένα ακόμα Πάσχα για το οποίο έχουν μεγάλα σχέδια, δεδομένων πάντα των μέτρων που ισχύουν λόγω του κορωνοϊού.

Μάλιστα χθες, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ετοίμασε μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη στην σύντροφό του η οποία έχει αυτές τις μέρες τα γενέθλιά της.

«Εγώ δεν ξέρω αν θα παντρευτώ, παιδί θα κάνω σίγουρα. Γάμο πιο μετά ίσως. Και η Βίκυ Παγιατάκη και η Μάρα αυτά μου έχουν πει. Προτιμώ να κάνω ένα παιδί πρώτα και μετά να παντρευτώ. Να κάνω κάτι κλειστό. Για ποιο λόγο πρέπει να παντρευτώ και να δεσμευτώ με το ζόρι;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην εκπομπή της Παρασκευής αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή.

Τα σχέδια της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη για το Πάσχα

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης αναμένεται να μοιράσουν τις επισκέψεις στα σπίτια των οικογενειών τους.

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης Πάσχα

Η σχέση της παρουσιάστριας του “Ευτυχείτε” με τον γοητευτικό επιχειρηματία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, κάθε φορά που διαβάζουν φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, όχι μόνο δεν επηρεάζονται αλλά το διασκεδάζουν.

Χαρακτηριστικό του πόσο καλά είναι μεταξύ τους, είναι και το γεγονός πως τους τελευταίους μήνες ζουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα υπέροχο σπίτι του οποίου την διακόσμηση έχει επιμεληθεί η ίδια η παρουσιάστρια.

«Τσακώνομαι με τον Φίλιππο όταν δεν μου κάνει like στις φωτογραφίες»

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πολλές φορές τσακώνεται με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, γιατί ξεχνάει να της κάνει like στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη για τα γενέθλιά της στην οποία δεν έκανε like ο σύντροφός της. Στο σημείο αυτό η παρουσιάστρια τόνισε πως αυτό της έχει συμβεί και μάλιστα αποτελεί έναν από τους λόγους για τους οποίους συχνά έρχεται σε ρήξη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Γενικώς είναι ένας λόγος που τσακώνομαι με τον Φίλιππο. Πολλές φορές δεν μου κάνει like σε φωτογραφίες και του λέω "γιατί δεν μου έκανες σήμερα like;" και μου λέει "γιατί δεν την είδα την φωτογραφία"», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.