Πάνος Καλίδης: Τραγούδησε live στο Ευτυχείτε και το twitter παρακαλούσε να σταματήσει

"Μετα τις διαφημισεις, αν αγαπατε τον Καλλιδη, αφηστε τον, να τραγουδησει play back. Ευχαριστω"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάνος Καλίδης: Τραγούδησε live στο Ευτυχείτε και το twitter παρακαλούσε να σταματήσει

Συγκινητικό ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής 2/7 το φινάλε της εκπομπής Ευτυχείτε. Μπορεί τα κλάματα να μην σταμάτησαν δευτερόλεπτο από τους συνεργάτες της Κατερίνας αλλά... το κέφι δεν έλειψε!

Ο Πάνος Καλίδης μιας και ήταν ένα από τα ονόματα που πολυακούστηκαν φέτος λόγω της συμμετοχής του στο Survivor βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής για να τραγουδήσει live αλλά... τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμενε το κοινό!

Συγκεκριμένα η πλατφόρμα του Twitter πήρε "φωτιά" όταν εκείνος ξεκίνησε το τραγούδι. Οι χρήστες, μάλιστα, όπως θα δείτε στις παρακάτω αναρτήσεις παρακαλούσαν να... τελειώσει αυτό το βασανιστήριο!

Τα tweets για τον Πάνο Καλίδη

Ο Πάνος Καλίδης τραγούδησε στο Ευτυχείτε

Το βιογραφικό του Πάνου Καλίδη

Γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1977 στη Νέα Σεβάστεια, ένα πεδινό χωριό της Δράμας. Από μικρός αγαπούσε πολύ την μουσική και τραγουδούσε παραδοσιακά και ποντιακά, ενώ έπαιζε και ποντιακή λύρα. Ξεκινώντας την καριέρα του, έκανε την πρώτη του επαγγελματική συνεργασία σε ηλικία 20 ετών σε νυχτερινά μαγαζιά της Δράμας και της Ξάνθης, καθώς και σε γνωστά μαγαζιά της Βορείου Ελλάδος. Συνέχισε με συνεργασίες του στη Θεσσαλονίκη όπου γρήγορα ξεχώρισε ως λαϊκός καλλιτέχνης. Εισήλθε στη δισκογραφία το 2005, με το CD "Πάνος Καλίδης". Από το 2010 ξεκίνησε την συνεργασία του με τον Φοίβο και έληξε το 2015.

Το 2021, συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor Greece.

Από το 2005 είναι ζευγάρι με την μακιγιέζ Λεάννα Μάρκογλου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την Νίνα (γενν. 2011), την Δήμητρα (γενν. 2012) και τον Αριστείδη (γενν. 2013).