Ευτυχείτε: Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Λένη - Συγκινημένος ο Μικρούτσικος

Βαρύ το κλίμα στην τελευταία εκπομπή του Ευτυχείτε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευτυχείτε: Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Λένη - Συγκινημένος ο Μικρούτσικος

Σήμερα προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου να είναι συγκινημένη. Σε κλάματα ωστόσο ξέσπασε και η Κατερίνα Λένη, που από την αρχή της σεζόν μαγείρευε στους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια πηγαίνοντας κοντά της αναφώνησε: «Φάγαμε καλά φέτος. Είσαι μοναδική. Συγκινήθηκα κι εγώ». Η μαγείρισσα θέλησε να κλείσει τη σεζόν φτιάχνοντας ιταλικά canoli με κρέμα και βερίκοκα, ωστόσο όλη την ώρα της μαγειρικής έκλαιγε.

«Ιδανικά σήμερα δεν θα ήθελα να μαγειρέψω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ… Στον Θέμη, στα παιδιά από πάνω, σε όλους που με ανέχτηκαν, με πίστεψαν, με υποστήριξαν, που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία…» ανέφερε η Κατερίνα Λένη.

Η στιγμή που η Κατερίνα Λένη ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό της εκπομπής

Συγκινημένος και ο Μικρούτσικος στο πλατό του Ευτυχείτε

«Όλοι εσείς είστε σαν οικογένεια. Δεν ήρθα εδώ να δω μουτρωμένους ανθρώπους που δεν μιλάνε μεταξύ τους. Είστε μια χαρούμενη οικογένεια. Έχεις μια αμεσότητα, είσαι μια κούκλα, δεν έχεις τουπέ. Είσαι η πρώτη που τρολάρεις τον εαυτό σου… και αυτό είναι σημαντικό, με κάνει οικείο για σένα», είπε ο Αντρέας Μικρούτσικος.

«Είναι πολύ τιμητικό να ακούω αυτά τα λόγια από εσένα, από έναν άνθρωπο που έχει την εμπειρία τη δικιά σου. Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Θα συγκινηθώ», του απάντησε δακρυσμένη η Κατερίνα Καινούργιου και τον πήρε αγκαλιά, την ώρα που το twitter πήρε φωτιά και έκανε την Καινούργιου ξανά trend.

Της έκανε πρόταση γάμου στο φινάλε της εκπομπής της Καινούργιου

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε, όταν η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε στο πλατό την κομμώτρια της με την δικαιολογία πως είναι φανατική θαυμάστρια του Τριαντάφυλλου και θα σχολιάσουν νέες δηλώσεις που έκανε στην κάμερα τους.

Ωστόσο, την ώρα που προβαλλόντουσαν, το βίντεο άλλαξε και είδαμε κοινές φωτογραφίες και βίντεο με τον σύντροφό της, από διάφορες στιγμές της σχέσης τους. Τότε η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας που ξεκίνησε να υποψιάζεται τι μπορεί να συμβεί, βούρκωσε και είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Όλο το πάνελ ξέσπασε σε κλάματα, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου την οδήγησε σε άλλο πλατό όπου την περίμενε ο αγαπημένος της και της έκανε την πρόταση γάμου σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό με λουλούδια. Προφανώς και είπε αμέσως το "ναι", ενώ συγκινημένη ήταν και η παρουσιάστρια.

Αυτή δεν ήταν η μόνη έκπληξη, καθώς νωρίτερα η παρουσιάστρια αποκάλυψε ένα μήνυμα που της έστειλε η Φαίη Σκορδά πριν από λίγες ημέρες.