Survivor 4 - τελικός: Το Twitter «γλεντάει» την εμφάνιση της Ελευθερίου - «Γιατί φωνάζεις; Να μας πεις ότι είσαι τραγουδίστρια;»

Το playback πήρε φωτιά!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - τελικός: Το Twitter «γλεντάει» την εμφάνιση της Ελευθερίου - «Γιατί φωνάζεις; Να μας πεις ότι είσαι τραγουδίστρια;»

Ο αποψινός τελικός του Survivor 4 βρίσκεται σε εξέλιξη και οι δύο μεγάλοι φιναλίστ, Σάκης και Ηλίας, βρίσκονται μια ανάσα πριν την ανάδειξη του νικητή -δείτε εδώ τις πρώτες τους δηλώσεις-.

Πριν από αυτό όμως, η βραδιά μας επιφυλάσσει πολλά, τόσο με τα αστεία βιντεάκια που έχει ετοιμάσει η παραγωγή, όσο και με τις εμφανίσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου, του Πάνου Καλίδη και του Τριαντάφυλλου.

Πρώτη στη σκηνή ανέβηκε η Κύπρια πρώην παίκτρια, η οποία φορώντας ένα αστραφτερό κοντό φόρεμα, τραγούδησε μια παλιά επιτυχία που έκανε πρόσφατα διασκευή, το Πάμε Έλα.

Φυσικά, το Twitter δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την εν λόγω εμφάνιση, με τους χρήστες να γλεντάνε την Ελευθερία όσο δεν πάει, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για playback!

Μερικά πετυχημένα tweets για την εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου

Τα σχόλια της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Νίκο Μπάρτζη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Πέμπτης, η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία έδωσε και τις δικές της απαντήσεις σχετικά με το unfollow που δέχθηκε από τον πρώην συμπαίκτη της, Νίκο Μπάρτζη.

Η ίδια μάλιστα είχε δώσει και μία δημόσια απάντηση πριν από λίγο καιρό στον Νίκο Μπάρτζη, και σήμερα επέστρεψε με ένα νέο σχόλιο όλο νόημα.

«Ο καθένας συμπεριφέρεται και πράττει όπως θέλει. Αν θέλουν τις εντάσεις που είχαν στο παιχνίδι να τις κρατάνε και μετά από αυτό, είναι πρόβλημα του καθενός. Κάποια στιγμή θα του περάσει. Δεν μίλησα με Νίκο, Τζέιμς και την Άννα Μαρία. Δεν θα μπορούσα ποτέ να έκανα παρέα με τα παιδιά, δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες.

Θα ήθελα να δω νικητές τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Είναι πάρα πολύ αγαπημένα παιδιά και το τι θα συμβεί θα φανεί μετά το παιχνίδι. Δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα τα σχόλια του Ασημακόπουλου για τον Σάκη και τη Μαριαλένα.

Η μαμά της Μαριαλένας είναι πολύ περήφανη για την κόρη της. Με ρώτησε αν είναι μαζί με τον Σάκη και της είπα ότι “όταν βγούνε τα παιδιά, θα φανεί τι θα γίνει”. Είναι λογικό να μη ξέρει πως να το διαχειριστεί, διότι έχει μία άγνοια για τα ζητήματα της τηλεόρασης.

Δεν έπεσε στην αντίληψή μου ότι έκανε κάτι μέσα στο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι γίνεται πίσω από κάθε κοκοφοίνικα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.