Big Brother 2: «Κλάμα» στο Twitter με την Σύλια - «Δεν είχε τι να βάλει και είπε ας κάνω δουλειές με το μαγιό;»

Δίνουν ρέστα και απόψε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: «Κλάμα» στο Twitter με την Σύλια - «Δεν είχε τι να βάλει και είπε ας κάνω δουλειές με το μαγιό;»

Αρχηγός στο σπίτι του Big Brother είναι η Σύλια Καραμολέγκου καθώς νίκησε την χθεσινή δοκιμασία. Ωστόσο, θέλησε να «υποδείξει» τι να κάνουν οι υπόλοιποι παίκτες, φορώντας.. το μαγιό της.

Η γνωστή Tik Toker είναι υπεύθυνη για την λειτουργία και καθαριότητα του σπιτιού και έτσι μάζεψε όλους τους παίκτες και τους ζήτησε να καθαρίσουν όλο το σπίτι.

Καθ' όλη την διάρκεια, η Σύλια πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο προκειμένου να δίνει οδηγίες αλλά και να επιβλέπει την κατάσταση, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι.

Φυσικά, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του twitter, και για ακόμη ένα βράδυ έδωσαν ρέστα με τα σχόλια τους.

Μερικά πετυχημένα tweets για την Σύλια του Big Brother

Αυτό είναι το σπίτι της Tik Toker του Big Brother

Το Big Brother έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 29/8 κι όπως ήταν αναμενόμενο οι αλλαγές στο σπίτι ήταν ιδιαίτερες όπως και οι 14 παίκτες οι οποίοι μπήκαν μέσα με στόχο να κερδίσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι και η Σύλια Καραμολέγκου η οποία πριν μπει μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού ήταν αρκετά γνωστή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Όπως φαίνεται της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται το υπέροχο σπίτι της. Μάλιστα, η Σύλια Καραμολέγκου λατρεύει την πιο κλασσική διακόσμηση. Το χρώμα που κυριαρχεί στο σαλόνι αλλά και την κουζίνα είναι το καφέ.

H Σύλια είναι 23 χρόνων και κατάγεται από την Σαντορίνη ενώ ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η Σύλια Καραμολέγκου έχει σπουδάσει Αισθητική και Επαγγελματικό Μακιγιάζ με τα οποία ασχολείται επαγγελματικά.

Παίκτρια Big Brother

Μάλιστα, στο TikTok έχει πάνω από 75000 followers ενώ όπως έχει αναφέρει η ίδια μπήκε στην ζωή της εντελώς ξαφνικά, πριν από ένα χρόνο σχεδόν. Επιπλέον, τον τελευταίο έναν χρόνο βρίσκεται σε σχέση με έναν γοητευτικό νεαρό που ακούει στο όνομα Κώστας και πρόσφατα γιόρτασαν την επέτειό τους.