Big Brother 2: Αυτός ο παίκτης είναι ο αρχηγός της εβδομάδας

Τους ισοπέδωσε όλους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Αυτός ο παίκτης είναι ο αρχηγός της εβδομάδας

Την πρώτη τους δοκιμασία είχαν στο σημερινό (30/8) επεισόδιο οι παίκτες του Big Brother. Ο Μεγάλος Αδερφός θέλησε μάλιστα ήδη να τους δυσκολέψει, προκειμένου αυτός που έχει την περισσότερη δύναμη και αντοχή, να αναδειχθεί αρχηγός της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, οι 13 παίκτες είχαν να φουσκώσουν ένα τεράστιο μπαλόνι, μια διαδικασία που ίσως δεν φάνηκε, αλλά ήταν πραγματικά κουραστική, μιας και οι άντρες είχαν κουραστεί από τα πρώτα λεπτά.

Οι παίκτρια που έμειναν στο τέλος ήταν η Συλία και η Ανχελίτα, με την πρώτη τελικά να κερδίζει την δοκιμασία και να βγαίνει αρχηγός του σπιτιού, έχοντας για αυτή την εβδομάδα και το δικό της φαγητό και το δικό της δωμάτιο, αλλά πάνω από όλα ασυλία. Στο μεταξύ, η Γιώτα ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Το βιογραφικό και όσα δεν γνωρίζαμε για την Σύλια Καραμολέγκου

Ανάμεσα στους 14 παίκτες βρίσκεται κι ένα κορίτσι το οποίο είναι αρκετά δημοφιλές μέσα από τα social media καθώς είναι instagrammer αλλά και TikToker, ο λόγος για την Σύλια Καραμολέγκου.

Είναι 23 χρόνων και κατάγεται από την Σαντορίνη ενώ ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η Σύλια Καραμολέγκου έχει σπουδάσει Αισθητική και Επαγγελματικό Μακιγιάζ με τα οποία ασχολείται επαγγελματικά.

Παίκτρια Big Brother

Μάλιστα, στο TikTok έχει πάνω από 75000 followers ενώ όπως έχει αναφέρει η ίδια μπήκε στην ζωή της εντελώς ξαφνικά, πριν από ένα χρόνο σχεδόν. Επιπλέον, τον τελευταίο έναν χρόνο βρίσκεται σε σχέση με έναν γοητευτικό νεαρό που ακούει στο όνομα Κώστας και πρόσφατα γιόρτασαν την επέτειό τους.

Big Brother: Κυκλοφορεί ροζ βίντεο παίκτριας που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο

Σάλος επικρατεί με μια είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αφορά παίκτρια του Big Brother. Μπορεί στον πρώτο κύκλο να είχε απασχολήσει πολύ η Σοφία Δανέζη και η Χριστίνα Ορφανίδου (Δείτε λεπτομέρειες) με τα ακατάλληλα βίντεο που είχαν διαρρεύσει οι πρώην σύντροφοι τους για να τις εκδικηθούν, ωστόσο ακόμη μια παίκτρια θα βρεθεί στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το sportdog, φαίνεται πως παίκτρια που ήδη βρίσκεται στο ξενοδοχείο σε καραντίνα για να μπει μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, έχει γυρίσει ερασιτεχνικό βίντεο (amateur) που κυκλοφόρησε μέσα από γνωστή εταιρεία παραγωγής το 2013

Αν τελικά η πληροφορία αυτή ισχύει κατά 100%, τότε πολύ πιθανό είναι η παίκτρια να μην συνεχίσει στο Big Brother, μιας και υπάρχουν επιλαχόντες παίκτες έτοιμοι μέχρι την τελευταία στιγμή για να μπουν στο σπίτι.

Κυκλοφορεί ροζ βίντεο παίκτριας του Big Brother