Χαμός στο Twitter με τον Σασμό - «Στο Ρέθυμνο μέχρι και οι νυχούδες οπλοφορούν»

Αποθέωση για τον «Μαθιό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός στο Twitter με τον Σασμό - «Στο Ρέθυμνο μέχρι και οι νυχούδες οπλοφορούν»

Η νέα σειρά του ALPHA, Σασμός έκανε πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα (6/9) ωστόσο αμέσως κατάφερε να μαγνητίσει το τηλεοπτικό κοινό και να φτάσει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με εντυπωσιακά νούμερα.

Όπως είναι φυσικό, τη σειρά σχολιάζουν ασταμάτητα και οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι δείχνουν να έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία στον Δημήτρη Λάλο και τον χαρακτήρα του, τον «Μαθιό».

Ο Μαθιός είναι ο γιος της Καλλιόπης Σταματάκη και έχει έναν κρυφό έρωτα για την Βασιλική, τη γυναίκα του ξαδέρφου του, του Στεφανή.

Τα καλύτερα Tweets για τον Σασμό

Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό 9/9 επεισόδιο

Απόψε 9/9 θα παρακολουθήσουμε ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς Σασμός! Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, πρόβαλλε ένα αποκλειστικό απόσπασμα για να πάρουν μια γεύση οι τηλεθεατές για το τι θα ακολουθήσει στην πλοκή της υπόθεσης...

Η ηρεμία μετά την πρώτη καταιγίδα δεν διαρκεί πολύ για το Στεφανή. Το καινούριο αμάξι που παίρνει με τα λεφτά του κτήματος εξοργίζει τη Βασιλική και τους Σταματάκηδες και οδηγεί σε νέα σύγκρουση με τον Πέτρο, ενώ η σχέση του με την Άσπα κάνει τον άντρα της, τον Κώστα, όλο και πιο καχύποπτο απέναντί της. Από την άλλη πλευρά η συνάντηση του Πέτρου με τον Αστέρη, ύστερα από την προτροπή του παπά Μιχάλη, αφήνει ελπίδες πως η αναζωπύρωση της βεντέτας ακόμα αργεί.

Το βράδυ, στο μεγάλο πανηγύρι του καλοκαιριού, καθώς όλοι γλεντάνε με τα τραγούδια του Βασίλη Σκουλά, τα πάθη και τα μυστικά του χωριού βρίσκουν ευκαιρία να βγουν και πάλι στην επιφάνεια. Η Καλλιόπη, ο Αστέρης και ο Μαθιός συναντούν για πρώτη φορά επίσημα την οικογένεια της Στέλλας, ενώ λίγο πιο κει Μαρίνα, Πέτρος και Αργυρώ πίνουνε στη γιορτή της. Καθώς ο χορός στην πίστα φουντώνει η Αργυρώ και ο Αστέρης συναντιούνται για πρώτη φορά....