Σούσουρο στον ALPHA με την σειρά Σασμός

Τα πάνω κάτω στο κανάλι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο στον ALPHA με την σειρά Σασμός

Η χρυσή κότα του ALPHA βρέθηκε για φέτος κι έχει το όνομα Σασμός! Η νέα σειρά που παίζει καθημερινά στην prime time ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού έχει κατακτήσει, σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται στα μηχανάκια της AGB, την καρδιά του κοινού!

Πέρα από τα νούμερα της πρεμιέρας που ξεπέρασαν κάθε φαντασία, εχθές 8/9 ήταν η τρίτη ημέρα προβολής του και δεν έπεσε από το 30%!

Στην κορυφή ο Σασμός

Για την ακρίβεια στο δυναμικό κοινό έφτασε μέχρι 33,2% με απίστευτα τέταρτα: 28,80-32,7-36,6-33,6-34,3-23. Όπως καταλαβαίνετε ο ALPHA πήρε δικαιωματικά - ξανά - την πρώτη θέση!

Prime time

  • ΑΝΤ1: Γαμπρός από το Λονδίνο 10,1
  • ΣΚΑΙ: Top Chef 7,0
  • Mega: Η γη της Ελιάς 21,8
  • ALPHA: Σασμός 33,2
  • STAR: Το μούτρο: Η επιστροφή 10,8
  • OPEN: The mallorca Files 3.4

Σούπερ spoiler για την σειρά Σασμός - Νεκρός ο...

Καταιγιστικές θα είναι τόσο οι σημερινές εξελίξεις όσο και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν στην σειρά Σασμός! Σύμφωνα με την Χρύσα Παγούμη και τον τηλεθεατή όλο το χωριό μιλά για βεντέτα, όταν βρίσκεται νεκρός ο Στεφανής Σταματάκης. Τη φρικτή αλήθεια για το φονιά, όμως, τη γνωρίζει μόνο ο Μανόλης. Ο κύκλος της βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, ανοίγει ξανά, από εκεί που είχε σταματήσει είκοσι χρόνια πριν.

Σασμός alpha λεφτά ηθοποιών

Ο Κώστας είναι σίγουρος για τον παράνομο δεσμό της γυναίκας του, Άσπας, με τον Στεφανή Σταματάκη. Με κάθε τρόπο η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί αυτά που νιώθει για τον Αστέρη. Πέτρος και Στεφανής έρχονται ξανά σε άγρια σύγκρουση, όσο ο Γιώργης απαιτεί από τη Θοδώρα να του εξηγήσει τι συνέβη μεταξύ αυτής και του Πέτρου. Ο Μαθιός ζητά από τον Αστέρη να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στη Στέλλα, την ώρα που η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Αστέρης προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ.

Ένα όπλο οπλίζεται στα βουνά και η μοίρα γράφει νέα ιστορία. Ο Νικηφόρος σπαράζει πάνω από τον χτυπημένο Στεφανή! Ο πατέρας του είναι νεκρός. Όλο το χωριό είναι ανάστατο. Ποιος είναι ο φονιάς;