Σασμός (9/9): Ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται στο πανηγύρι για πρώτη φορά

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός (9/9): Ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται στο πανηγύρι για πρώτη φορά

Η νέα επιτυχημένη σειρά του ALPHA, «Σασμός» επιστρέφει απόψε (9/9) με ένα νέο άκρως εντυπωσιακό επεισόδιο. Μετά την παραλίγο συνάντησή τους στο γραφείο της Στέλλας, η Αργυρώ και ο Αστέρης θα ιδωθούν για πρώτη φορά μετά την νύχτα πάθους που έζησαν στη Γερμανία.

Αυτά θα δούμε σήμερα (9/9) στον Σασμό

Η ηρεμία μετά την πρώτη καταιγίδα δεν διαρκεί πολύ για το Στεφανή. Το καινούριο αμάξι που παίρνει με τα λεφτά του κτήματος εξοργίζει τη Βασιλική και τους Σταματάκηδες και οδηγεί σε νέα σύγκρουση με τον Πέτρο, ενώ η σχέση του με την Άσπα κάνει τον άντρα της, τον Κώστα, όλο και πιο καχύποπτο απέναντί της. Από την άλλη πλευρά η συνάντηση του Πέτρου με τον Αστέρη, ύστερα από την προτροπή του παπά Μιχάλη, αφήνει ελπίδες πως η αναζωπύρωση της βεντέτας ακόμα αργεί.

Το βράδυ, στο μεγάλο πανηγύρι του καλοκαιριού, καθώς όλοι γλεντάνε με τα τραγούδια του Βασίλη Σκουλά, τα πάθη και τα μυστικά του χωριού βρίσκουν ευκαιρία να βγουν και πάλι στην επιφάνεια. Η Καλλιόπη, ο Αστέρης και ο Μαθιός συναντούν για πρώτη φορά επίσημα την οικογένεια της Στέλλας, ενώ λίγο πιο κει Μαρίνα, Πέτρος και Αργυρώ πίνουνε στη γιορτή της. Καθώς ο χορός στην πίστα φουντώνει η Αργυρώ και ο Αστέρης συναντιούνται για πρώτη φορά....

Η απίστευτη αποκάλυψη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλα για τον Σασμό

Στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day μίλησε το πρωί της Τετάρτης η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η γνωστή ηθοποιός προχώρησε σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, με αφορμή τον ρόλο της στην νέα σειρά του Alpha, «Σασμός».

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μέσα σε όλα μάλιστα αποκάλυψε πως το πατρικό της σπίτι στη σειρά είναι το πραγματικό πατρικό της σπίτι ενώ πρόσφατα ανακαλύψαμε και τι σημαίνει η λέξη σασμός.

«Ο Σασμός είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει με τη μαμά του και εγώ παίζω στο σπίτι μου! Δηλαδή το πατρικό σπίτι της Αργυρώς, την οποία υποδύομαι, είναι το πατρικό μου σπίτι. Το σπίτι που μεγάλωσα. Έχουμε μια σκηνή που έρχομαι από την Αυστραλία και μπαίνω στο σπίτι και συγκινήθηκα πραγματικά γιατί δεν πηγαίνω και συχνά λόγω δουλειάς.

Τώρα που το είδα περιποιημένο, το είχαν φτιάξει για τη σειρά και είχε μέσα κόσμο, ήταν πραγματική η συγκίνηση. Είχα χρόνια να το δω με κόσμο. Τυχαία η σκηνογράφος της σειράς διάλεξε για δωμάτιο της Αργυρώς το δωμάτιο μου, για δωμάτιο της Μαρίνας εκείνο της μητέρας μου ενώ ήταν άδειοι οι χώρο. Μου αρέσει πολύ η διαδικασία της οντισιόν και την προτιμώ από το να με παίρνουν τηλέφωνο και να μου αναθέτουν τον ρόλο. Θέλω να μπαίνω και εγώ στη διαδικασία να προσπαθήσω, να δουλέψω, να διεκδικήσω».

Αναφορικά με τη σχέση της με τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση, είπε: «Είμαστε πάνω από ένα χρόνο μαζί. Όταν συναντάς ανθρώπους που έχετε πολλά κοινά… Τώρα δε σκέφτομαι τη μητρότητα. Κάποια στιγμή γατί όχι; Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω παιδί σε αυτόν τον κόσμο. Με τρομάζει η πραγματικότητα και το τι θα έρθει».