Σασμός (7/9): Αργυρώ και Αστέρης ένα βήμα πριν συναντηθούν μετά τη Φρανκφούρτη

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός (7/9): Αργυρώ και Αστέρης ένα βήμα πριν συναντηθούν μετά τη Φρανκφούρτη

Η νέα συγκλονιστική σειρά του ALPHA, Σασμός, επιστρέφει απόψε (7/9) με ένα νέο επεισόδιο. Για πρώτη φορά μετά τη συνάντησή τους στην Φρανκφούρτη, ο Αστέρης και η Αργυρώ θα συναντηθούν από κοντά έξω από το γραφείο της Στέλλας.

Αυτά θα δούμε σήμερα στον Σασμό (7/9)

Η απόφαση του Στεφανή να αθετήσει την υπόσχεσή του και να πουλήσει το κτήμα σε ένα ξένο αναστατώνει τις δύο οικογένειες. Μαθιός και Καλλιόπη αποφασίζουν, παρά τις αντιρρήσεις του Αστέρη, να προστατέψουν τον ξάδελφο ακόμα και με τα όπλα, ενώ ο Πέτρος ψάχνει εξοργισμένος να τον βρει σε όλο το χωριό. Όσο ο Αστυνόμος προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, η αγωνία για τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη κορυφώνεται...

Στο μεταξύ η Θοδώρα, έχοντας πει ψέματα στον Πέτρο, συναντιέται κρυφά με το Γιώργη για το πρώτο τους ραντεβού και τα πράγματα «αγριεύουν», ενώ ο Νικηφόρος αποθαρρύνεται όταν βλέπει το ενδιαφέρον της Τζένης για τον Άγη και γεμάτος ζήλια φεύγει από την παρέα μαζί με τον Μανώλη...

Τα πράγματα, όμως, θα γίνουν ακόμα πιο περίπλοκα. Η δικηγόρος που έχει προτείνει η Άσπα στην Αργυρώ για το πληρεξούσιο αποκαλύπτεται ότι είναι η Στέλλα! Καθώς μάλιστα η Αργυρώ την περιμένει έξω από το γραφείο της, μέσα η Στέλλα μιλά με τον Αστέρη που έχει έρθει να την επισκεφτεί. Για πρώτη φορά μετά τη Φρανκφούρτη Αστέρης και Αργυρώ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής!

Το Twitter αποθεώνει στην πρεμιέρα την σειρά

Άλλη μια σειρά η οποία φαινόταν πολλά υποσχόμενη έκανε πρεμιέρα σήμερα 6/9 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. O Σασμός φαίνεται πως δεν έχει απογοητεύσει κανέναν μιας και το feedback ειδικά από το Twitter είναι άκρως ευχάριστο.

Η ιστορία ξεκίνησε με έναν πυροβολισμό λίγα χρόνια πριν ενώ λίγο αργότερα η δράση μεταφέρθηκε στο σήμερα, σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης. Όμως η σειρά έχει αρκετό ενδιαφέρον και αυτό εννοείται σχολιάστηκε και από τους χρήστες του Twitter που δεν τους ξεφεύγει τίποτα.

Πιο συγκεκριμένα, από το πρώτο κιόλας μισάωρο προβολής του πρώτου επεισοδίου η λέξη «Σασμός» έγινε πρώτο trend στο Twitter. Αναμφίβολα λοιπόν η συγκεκριμένη σειρά έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στους τηλεθεατές. Θυμίζουμε πως αυτή είναι και η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση του Ορφέα Αυγουστίδη με την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

Σασμός - Tweets

Σασμός - Twitter

Τα σχόλια στο Twitter για την πρεμιέρα του Σασμού