Σασμός: Οι χρήστες του Twitter έμειναν "κάγκελο" μετά από την αποκάλυψη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σασμός: Οι χρήστες του Twitter έμειναν

Η νέα σειρά του Alpha «Σασμός» έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον όχι μόνο των τηλεθεατών αλλά και των χρηστών του Twitter καθώς δεν αφήνουν ασχολίαστες τις εξελίξεις.

Αυτές τις ημέρες το φλέγον ζήτημα ήταν η αποκάλυψη της ταυτότητας του δολοφόνου του Στεφανή. Στο νέο επεισόδιο της σειράς, Σασμός προβλήθηκε σκηνή με τον Μανώλη να βλέπει στον ύπνο του την δολοφονία του Στεφανή με τον Μαθιό που τον υποδύεται ο Δημήτρης Λάλος να βρίσκεται στη θέση του δολοφόνου.

Το κοντινό πλάνο με το πρόσωπο του Ματθαίου έγινε viral στο twitter μιας και οι χρήστες είχαν διαφορετική άποψη. Τελικά όμως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Ή στο επόμενο όνειρο του Μανώλη η απάντηση θα είναι διαφορετική;

Δείτε παρακάτω τα σχόλια στο Twitter

Σασμός - Spoiler: Απίστευτη ρήξη μεταξύ Βασιλικής και Μαθιού λόγω του Νικηφόρου

Ο Σασμός από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έχει κρατήσει αρκετά την αγωνία και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μια την άλλη. Ειδικά μετά τον θάνατο του Στεφανή, έχουν προκύψει φοβερές ανατροπές, ειδικά αυτή που αφορά τον χαμό του Πετρή.

Ο Μαθίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της Βασιλικής για να της συμπαρασταθεί. Οι δυο τους ύστερα από χρόνια παραδίνονται ξανά στα συναισθήματά τους. και ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί.

Οι εξελίξεις στον Σασμό

Η Καλλιόπη είναι αποφασισμένη να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να τους κρατήσει μακριά, καθώς φοβάται πως θα αρχίσουν να λέγονται πολλά. Μάλιστα, η Καλλιόπη βρίσκει τη Βασιλική και τη νουθετεί να αραιώσει ο Μαθιός τις επισκέψεις στο σπίτι της. Τα λόγια της επηρεάζουν την Βασιλική, η οποία σκέφτεται πως η γυναίκα έχει δίκιο. Έτσι, προσπαθεί να αποφύγει τον Μαθιό, ο οποίος όμως έχει έρθει πια πολύ κοντά με τον Νικηφόρο.

Ο Νικηφόρος εμπιστεύεται τον Μαθιό και τον βλέπει σαν δεύτερο πατέρα του. Ωστόσο, ο Μαθιός και η Βασιλική έρχονται σε σύγκρουση γι’ αυτό το θέμα. Ο καβγάς, όμως, ανάμεσά τους θα οδηγήσει σε ολέθρια αποτελέσματα. Λόγια σκληρά θα ειπωθούν και οι οι αλήθειες που πονάνε θα βγουν στην επιφάνεια.

Ο Νικηφόρος έχει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Βασιλική ενημερώνεται και σπεύδει στο πλευρό του, ενώ εκεί βρίσκεται ο Μαθιός. Η γυναίκα μαθαίνει πως ο νεαρός τράκαρε καθώς ο Μαθιός τού μάθαινε να οδηγεί. Αυτή η αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τις εύθραυστες ισορροπίες ανάμεσά τους. Η Βασιλική κατηγορεί ευθέως τον Μαθιό για ό,τι συνέβη στον γιο της, ενώ θεωρεί ότι τον οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια. Του ζητάει να μείνουν για ένα διάστημα μακριά ο ένας από τον άλλον.

Σασμός - Spoiler