GNTM 4: Το Twitter αποθέωσε την "εισβολή" της Βίκυς Κουλιανού

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό οι διαγωνιζόμενοι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Το Twitter αποθέωσε την

Τα επίδοξα μοντέλα του GNTM 4 ήρθαν αντιμέτωπα με μια άκρως εντυπωσιακή έκπληξη καθώς ο Γιώργος Καράβας κάλεσε τα παιδιά στο στούντιο για μια νέα πρόκληση, καθώς η Βίκυ Κουλιανού εισέβαλε στο πλατό του reality μόδας ενώ προηγουμένως είδαμε και τον πρώτο τσακωμό των αγοριών.

Να τονίσουμε πως η Βίκυ Κουλιανού είναι ένα μοντέλο των ’90s με μια μεγάλη καριέρα πίσω της. Η ίδια έκανε την δική της είσοδο για ένα διαδραστικό μάθημα πασαρέλας. Στόχος, να μυηθούν τα παιδιά στα μυστικά του catwalk και να λάβουν τα απαραίτητα εφόδια για το δύσκολο ταξίδι του modelling.

Μάλιστα, οι χρήστες του Twitter δεν δίστασαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο περιστατικό καθώς αποθέωσαν την φυσική ομορφιά της Βίκυς Κουλιανού και αναρωτήθηκαν γιατί δεν είναι τόσο καιρό στο GNTM.

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για την Βίκυ Κουλιανού

Λίγα λόγια για την Βίκυ Κουλιανού

Η Βασιλική (Βίκυ) Κουλιανού (γενν. Αθήνα 19 Ιανουαρίου 1967) είναι Ελληνίδα top model (ύψος 1,85 μ.), ηθοποιός και σχεδιάστρια ρούχων.

Έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων μόδιστρων (Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent), με τους οποίους έχει κατά καιρούς συνεργασθεί. Έχει φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του εξωτερικού ενώ έχει υλοποιήσει και δική της σχεδιαστική επιχείρηση.

Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές, σε τηλεοπτικά σίριαλ και σε ψυχαγωγικές εκπομπές.

Την Κουλιανού ανακάλυψε, σε ηλικία 16 ετών, ο Μιχάλης Ασλάνης όταν την είδε μέσα σε ένα λεωφορείο όπου, εντυπωσιασμένος από το παρουσιαστικό της, της πρότεινε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Σε ηλικία 19 ετών η Βίκυ Κουλιανού παντρεύτηκε έναν σχεδόν συνομήλικό της νεαρό άνδρα, με τον οποίο έλαβε διαζύγιο σε 6 μηνες. Εκτός του Μιχάλη Ασλάνη, τον οποίο υπεραγαπούσε, η Κουλιανού συνεργάσθηκε πολύ με το σχεδιαστή Βασ. Κωστέτσο.