GNTM 4: Ο πρώτος άγριος καβγάς στο σπίτι είναι γεγονός - Τι συνέβη;

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Ο πρώτος άγριος καβγάς στο σπίτι είναι γεγονός - Τι συνέβη;

Το σημερινό επεισόδιο 18/10 του GNTM 4, φαίνεται πως θα έχει αρκετές ανατροπές μιας και το φαβορί φαίνεται να είναι εκτός, αλλά και καταιγιστικές εκπλήξεις σαν εκείνη που είδαμε πριν από λίγα λεπτά καθώς ήταν κάτι το οποίο δεν περίμενε κανείς.

Πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα που βρίσκονται στο σπίτι του GNTM όπως είναι λογικό έχουν βρει ήδη τις ισορροπίες τους αλλά και τις παρέες τους. Έτσι λοιπόν δεν έχουν αργήσει και οι "διαφωνίες" αλλά και οι τσακωμοί καθώς όπως έγινε γνωστό είχε προηγηθεί ένα ξεκαθάρισμα ανάμεσα στα αγόρια.

Η συμβίωση δεν είναι πάντα εύκολη στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού, πόσο μάλλον με τόσα άτομα μέσα σε ένα σπίτι. Τα επίδοξα top models ξύπνησαν με διάθεση για κάθε είδους ξεκαθάρισμα! Τι συνέβη άραγε;

Ο "τσακωμός" των αγοριών στο GNTM 4

GNTM 4: Αποχώρησε οικειοθελώς λόγω άγχους - Σοκαρίστηκαν κριτές και παίκτες

Μια απρόσμενη οικειοθελή αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο αποψινό (12/10) επεισόδιο του GNTM 4, λίγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση. Κριτές και παίκτες σοκαρίστηκαν μετά την ανακοίνωση αυτή.

Συγκεκριμένα, όλοι οι διαγωνιζόμενοι πλην της Μελίνας συγκεντρώθηκαν προκειμένου να ακούσουν το κόνσεπτ της σημερινής φωτογράφισης.

Μόλις η Ζενεβιέβ αντιλήφθηκε την απουσία της συγκεκριμένης παίκτριας πήγε να την ψάξει, με την ίδια να είναι μόνη της σε ένα δωμάτιο, λόγω κρίσης άγχους και πανικού.

Λίγο αργότερα, η Μελίνα της ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι καθώς το άγχος την εμποδίζει στο να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Αμέσως μετά το ανακοίνωσε και στα υπόλοιπα παιδιά, με τα περισσότερα να ξεσπούν σε κλάματα ενώ μέχρι στιγμής φημολογούνταν ότι ένας άλλος παίκτης θα οδηγούνταν σε οικειοθελή αποχώρηση.

TAGS