Εκτός GNTM 4 το μεγαλύτερο φαβορί

Η φωτογραφία που το αποδεικνύει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός GNTM 4 το μεγαλύτερο φαβορί

Η φετινή σεζόν του GNTM 4 έχει αποδείξει πως είναι γεμάτη ανατροπές. Τα φαβορί έχουν αρχίσει να αποχωρούν ένα ένα και οι ισορροπίες μέσα στο σπίτι έχουν αλλάξει. Επιπλέον, ο ανταγωνισμός γίνεται κάθε χρόνο μεγαλύτερος και έτσι οι δοκιμασίες είναι εξαιρετικά απαιτητικές.

Μετά λοιπόν την οικειοθελή αποχώρηση της Μελίνας (δείτε εδώ γιατί έφυγε), μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media έκανε γνωστό πως πλέον βρίσκεται εκτός σπιτιού ένα ακόμα μοντέλο που αποτελούσε ένα από τα φαβορί του ριάλιτι.

Ο παίκτης του GNTM 4 που έχει αποχωρήσει

Ο λόγος για τον Ναπολέων Μήτση, τον παίκτη που είχε εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή στην οντισιόν του. Μάλιστα τότε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου του είχε ζητήσει να φύγει μαζί της για το Λος Άντζελες.

Στα προηγούμενα επεισόδια μάλιστα, ο Ναπολέων ήταν αυτός που πήρε την καλύτερη φωτογραφία και είχε την ευκαιρία να μοιράσει ντισαβαντάζ στους συμπαίκτες του.

Προς το παρόν βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ναπολέων αποχώρησε λόγω κακής απόδοσης σε φωτογράφιση ή αν επέλεξε κι αυτός να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

GNTM 4 Ναπλέων Μήτσης

Λίγα λόγια για τον Ναπολέων

O Ναπολέων είναι 20 ετών, κατάγεται από τα Γιάννενα και σπουδάζει Φυσική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Επέλεξε το συγκεκριμένο αντικείμενο γιατί, όπως λέει, τον βοηθά να αντιλαμβάνεται τον κόσμο από διαφορετικές οπτικές. Εκτός σχολής, απολαμβάνει να περνά χρόνο στη φύση κάνοντας διάφορες δραστηριότητες.

Τον εξάπτει να πειραματίζεται αν και το μεγαλύτερο του προσόν θεωρεί πως είναι ο αυτοέλεγχος, πράγμα που θα τον βοηθήσει να παραμείνει ζεν, ακόμα και απέναντι στα πιο απρόσμενα concepts. Πριν μπει στον διαγωνισμό, η σχέση του με το modelling ήταν μηδενική. Μέσα από το GNΤΜ 4, o Ναπολέων θέλει να ανακαλύψει τις δυνατότητες του μπροστά στον φωτογραφικό φακό και να δει εάν ο χώρος της μόδας μπορεί να γίνει η δεύτερη φύση του.

Motto: “It is what it is”

GNTM 4 Ναπλέων Μήτσης