GNTM 4: Φαβορί αποχώρησε οικειοθελώς από το σπίτι - Τα πάνω κάτω στο STAR

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Φαβορί αποχώρησε οικειοθελώς από το σπίτι - Τα πάνω κάτω στο STAR

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, ωστόσο από τώρα έχουν βγει τα φαβορί στο GNTM 4 που μάλλον ανάμεσα τους κρύβεται ο μεγάλος νικητής. Κανείς όμως δεν περίμενε πως από τώρα θα έχουμε οικειοθελή αποχώρηση και μάλιστα από παίκτη που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Αυτός ο παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει από το σπίτι του GNTM 4

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο παίκτης που ζήτησε να φύγει από το ριάλιτι μοντέλων δεν είναι αυτός που έχασε δικό του πρόσωπο πριν από λίγες μέρες αλλά... ο Βασίλης Παρωτίδης, ένα από τα αγόρια που έχουν κάνει θραύση.

Ο λόγος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, ωστόσο μικρή σημασία έχει, μιας και φημολογείται πως είναι ήδη έξω. Ωστόσο, οι συντελεστές του παιχνιδιού προσπαθούν με νύχια και με δόντια να τον κρατήσουν στο παιχνίδι.

GNTM 4 φαβορί αποχώρησε οικειοθελώς από το σπίτι

Η ανάρτηση όλο νόημα της Στέλλας Παπαδοπούλου μετά από την αποχώρηση της

Στο 4/10 επεισόδιο του GNTM 4, άλλο ένα μοντέλο αναγκάστηκε να πει το τελευταίο "αντίο" καθώς ήρθε στην άσχημη θέση αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από την ψυχοφθόρα διαδικασία της φωτογράφισης.

Πιο συγκεκριμένα, στη δοκιμασία αποχώρησης, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να λάμψουν ως άλλοι Rockstars που ξεσηκώνουν τα πλήθη, κάνοντας πασαρέλα 13 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Η Στέλλα Παπαδοπούλου ήταν τελικά η κοπέλα που αποχώρησε από το GNTM, με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα και να αναφέρει: «Ήταν ένα σοκ εκείνη την ώρα, μόλις άκουσα το όνομα μου. Με πονάει που δεν μπόρεσα να δείξω ούτε στους κριτές ούτε στον εαυτό μου ποια είναι η Στέλλα και έχω μια απογοήτευση».

Έτσι, το μοντέλο θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάπου εδώ έκλεισε αυτός ο κύκλος για εμένα! Ήταν φανταστικά.

Ότι και να πω θα είναι λίγο μπροστά σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που πίστεψαν σε εμένα και μου δώσαν την ευκαιρία που θα ήθελαν χιλιάδες παιδιά, να μπω στο σπίτι του Gntm. Τα καλύτερα έρχονται σίγουρα εφόσον προσπαθήσεις.. Όλα στη ζωή μας είναι «δοκιμασίες».