Σασμός: "Φωτιά" πήραν τα σχόλια στο Twitter - «Καλέ τι κλάμα είναι αυτό»

Ο κακός χαμός!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σασμός:

Η νέα σειρά του ALPHA, «Σασμός» έχει φέρει τα πάνω κάτω καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές (δείτε εδώ spoiler) ενώ από την άλλη οι τηλεθεατές φαίνεται να έχουν ξετρελαθεί με την πλοκή αφού σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε κι από ένα νέο συγκλονιστικό γεγονός.

Έτσι, πριν από λίγο είδαμε πως η Στέλλα έψαξε να βρει ποια είναι αυτή που έχει σχέση τώρα με τον Αστέρη. Έτσι αποφάσισε να παρακολουθήσει το γραφείο της μητέρας της για να την ανακαλύψει.

Η κίνησή της αυτή δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τους χρήστες του Twitter οι οποίοι αποκάλεσαν τη Στέλλα stalker της Αργυρώς. Και φυσικά στήθηκε... πάρτι και όχι μόνο για την... stalker Στέλλα.

Ο σχολιασμός των χρηστών στο Twitter για τον «Σασμό»

Σασμός - Σχόλια στο Twitter
Σασμός - Σχολιασμός

Σασμός - Εξελίξεις

Ο σχολιασμός στο Twitter για τον Σασμό

'Φωτιά' το Twitter για τον Σασμό

Σχόλια στο Twitter - Σασμός

Σασμός - Twitter

Ζητάει 1.000.000 ευρώ και απαιτεί να κοπεί ο Σασμός - Μηνύει τον ALPHA για ηθική βλάβη!

Τρέχει και δεν φτάνει ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA εδώ και λίγα 24ωρα! Η μεγαλύτερη φετινή επιτυχία του, η σειρά Σασμός, φαίνεται πως θα του κοστίσει ακριβά και συγκεκριμένα 1.000.000 ευρώ!

Η δημοφιλής σειρά «Σασμός» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha φαίνεται, σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου των ορεινών Χανίων, ότι για κάποιους ελάχιστους και ανεγκέφαλους ίσως να σπάει τον «Σασμό» και να αναβιώνει μνήμες από την πιο αιματηρή και φριχτή βεντέτα που σημειώθηκε ποτέ στην Κρήτη, αν και στη σειρά ουδεμία αναφορά υπάρχει σε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις.

Ένας απόγονος αλλά και έμμεσα εμπλεκόμενος στην αιματηρή βεντέτα των ορεινών Χανίων, διαπιστώνει συγκεκριμένα εντάσεις και αναβίωση των παθών σε διάφορα χωριά και πολύ φοβάται ότι αρκεί μία σπίθα για να φουντώσει η ξεχασμένη πυρκαγιά…

Για τον λόγο αυτόν, μάλιστα, ήρθε στην Αθήνα για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του τηλεοπτικού σταθμού, ώστε να σταματήσει η προβολή της σειράς και να προλάβει το κακό! Ο ίδιος αυτό θεωρεί σωστό και σώφρον, καθώς έζησε τον εφιάλτη σε παιδική ηλικία με τον χειρότερο τρόπο…

Ήδη μάλιστα, ο Κρητικός -που για ευνόητους λόγους θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του- είδε πρόσφατα τον τάφο της μητέρας του να βεβηλώνεται από συγχωριανούς του! Όπως εξηγεί, ο λόγος είναι ότι η πραγματική… Καλλιόπη -η μητέρα του που έχει πεθάνει πια- για κάποιους ταυτίζεται με την «Καλλιόπη» της δημοφιλούς σειράς, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη.

Φοβούμενος τα χειρότερα, ο Χανιώτης έστειλε πρόσφατα τα παιδιά του να μείνουν από την Κρήτη στην Αθήνα, για να έχουν περισσότερη ασφάλεια!

Ο ίδιος, σε ηλικία 67 ετών σήμερα, μας περιγράφει ότι στην πρώτη δημοτικού πήγε στα 10 του, διότι η μητέρα του τον έκρυβε στο σπίτι επί 4 χρόνια για να τον γλιτώσει από τον κύκλο του αίματος! Διατηρεί, μάλιστα, νωπά στη μνήμη του, περιστατικά από δολοφονίες συγγενών του…

Το zougla.gr τον συνάντησε στα δικαστήρια της Αθήνας όπου βρέθηκε για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της τηλεοπτικής σειράς. Λυγίζοντας, ορισμένες φορές, ενθυμούμενος τα γεγονότα, μας περιγράφει αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την πρωτοβουλία…