The Bachelor 2: Ο κακός χαμός στο Twitter - Η παρομοίωση του ομαδικού ραντεβού με το Squid Game

«Λες και ανοίγουν οι πύλες του παραδείσου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Ο κακός χαμός στο Twitter - Η παρομοίωση του ομαδικού ραντεβού με το Squid Game

Για άλλη μια φορά οι εξελίξεις στο The Bachelor 2 είναι άκρως καταιγιστικές καθώς από τα πρώτα κιόλας λεπτά η Αθηνά New York δεν δίστασε να "βγάλει" τα δικά της "καρφιά" εξαιτίας των κοριτσιών στην βίλα.

Ο Αλέξης Παππάς δεν διστάζει να ετοιμάζει ευφάνταστα ραντεβού για τα κορίτσια. Έτσι, αυτή τη φορά πήρε ιδέα από το Mission Impossible και ετοίμασε μια πίστα με λέιζερ και καρδιές, την οποία θα έπρεπε να περάσει με κάθε κοπέλα ξεχωριστά χωρίς να κάνουν λάθη.

Πάντως τα σχόλια στο Twitter δεν άργησαν να έρθουν μιας και θεωρήθηκε βαρετό από τους fans του reality, οι οποίοι του πρότεινα Squid Game για την επόμενη φορά.

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για το The Bachelor 2

Πόσα χιλιάρικα παίρνει ο Αλέξης Παππάς στο The Bachelor 2

Είναι ένας πολύ έξυπνος άντρας, ξέρει την αξία του και γνωρίζει καλά τον τρόπο για να "πουλήσει" σωστά τον εαυτό του! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, λοιπόν, ο Αλέξης Παππάς συμφώνησε με τους ιθύνοντες του ALPHA να του κατατεθεί το ποσό των 100.000 ευρώ!

The Bachelor 2 Αλέξης Παππάς λεφτά αμοιβή

Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Τον έκλεισαν σε μια βίλα, με 21 κοπέλες για να βρει τον έρωτα και θα πάρει στο τέλος, εκτός από την κοπέλα που επιθυμεί, και 100.000 ευρώ! Αυτό θα πει δυνατό deal...