Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Σασμός: Χαμός στο Twitter με το φιλί Μαθιού και Βασιλικής - «Στις 9 του μακαρίτη...»

Επικές ατάκες

Σασμός: Χαμός στο Twitter με το φιλί Μαθιού και Βασιλικής - «Στις 9 του μακαρίτη...»
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Βασιλική και ο Μαθιός είναι δύο από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της νέας επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. Κάθε σκηνή τους γίνεται θέμα συζήτησης και έτσι, το φιλί που έδωσαν στο σημερινό (26/10) επεισόδιο, ξετρέλαναν το Twitter.

Άλλοι ξετρελάθηκαν, άλλοι ξέσπασαν για το γεγονός ότι ξεχάστηκε ο Στεφανής μέσα σε λίγες μέρες, και άλλοι εννοείται πέταξαν επικές ατάκες.

Τα σχόλια του Twitter για το φιλί του Μαθιού και της Βασιλικής στον Σασμό

«Όταν μάθει η Καλλιόπη για τη σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (26/10) η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στον Σασμό, στον ρόλο της Καλλιόπης καθώς και στη σχέση της με την Κρήτη.

Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πως είπε το ναι στη σειρά καθώς έχει να κάνει με την Κρήτη, τον τόπο καταγωγής της, ο οποίος έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

«Είπα ναι στον Σασμό γιατί πρώτα ήταν η Κρήτη, ο πολιτισμός της και τα έθιμά της. Και βεβαίως ο γιος μου, ο Ορφέας (Αυγουστίδης).... Οι παλιές γυναίκες έτσι ήταν. Η Καλλιόπη έχει απόλυτη στάση απέναντι στο καλό και το λάθος. Όταν θεωρεί ότι τα παιδιά της κινδυνεύουν ή ότι θα χάσουν κάτι σημαντικό - στην περίπτωση του μικρού της γιου, του Αστέρη, την Στέλλα, μια πανέμορφη, μορφωμένη κι από καλό σπίτι γυναίκα- παρεμβαίνει διότι θεωρεί τη Στέλλα ό,τι καλύτερο για σύντροφο, για τον μικρό της γιο….

Το να παντρευτεί ο μεγαλύτερος γιος της, ο Μαθιός, και να κάνει οικογένεια κρίνει ό,τι είναι το καλύτερο για το παιδί της, ιδιαίτερα όταν η ίδια θα έχει φύγει από τη ζωή. Γιατί είναι κρητικιά μάνα κι έτσι σκέφτεται, οι γυναίκες στηρίζουν τον άντρα. Θα μείνει χωρίς στήριξη;.

Ποτέ δεν έχω υπάρξει Καλλιόπη στη ζωή του γιου μου, του Ορφέα. Ο Ορφέας έμαθε να είναι δυνατός, να κάνει λάθη να τα αναγνωρίζει και να μην τα επαναλαμβάνει. Κι αυτό είναι το καμάρι μου», είπε αρχικά.

Για το αν θα μάθει για τη Βασιλική και τον Μαθιό, είπε: «Βεβαίως όλα θα μαθευτούν. Δεν κρύβονται. Ο Θεός ξέρει πως θα αντιδράσει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κι όμως! Ο "Γιώργης" του Σασμού έπαιζε και στις Άγριες Μέλισσες - Είχε τον πιο σκοτεινό ρόλο

Ερωτοχτυπημένος ο Μαθιός από τον Σασμό - Η τρυφερή εξομολόγηση στην σύζυγό του

Share