"Χαλασμός" στο Twitter με τη Γη της Ελιάς - Στο επίκεντρο Βασιλική και Φίλιππος

Χαμός με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Το χθεσινό (7/11) επεισόδιο της Γης της Ελιάς έκανε ολόκληρο το Twitter να αναστατωθεί, καθώς η Βασιλική ανακοίνωσε στον Φίλιππο πως περιμένει το παιδί του και αυτός της ζήτησε να το κρατήσουν και να φύγουν μαζί από τη Μάνη.

Το Twitter έχει δείξει πως έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους δύο νεαρούς ηθοποιούς της Γης της Ελιάς και έτσι πολύ συχνά ασχολείται μαζί τους παρά με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, τον Στέφανο και τη Μυρτάλη.

Η πρόταση λοιπόν του Φίλιππου να κρατήσουν το μωρό, συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο δεν το έκρυψε και ξέσπασε μέσα από σειρά από Tweets.

Τα σχόλια του Twitter για τη Γη της Ελιάς

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς (8/11)

Καταιγιστικό είναι το σημερινό επεισόδιο στην Γη της Ελιάς, καθώς συλλαμβάνεται ο Στάθης για την απόπειρα δολοφονία της Χάιδως, λίγο πριν η γυναίκα δεχτεί ερωτική εξομολόγηση από τον Λυκούργο.

Επεισόδια 67 + 68

Ο αστυνόμος Κουράκος ανακρίνει τον Στάθη για τον πυροβολισμό της Χάιδως και, παρόλο που δεν έχει ατράνταχτο άλλοθι, αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος νιώθουν άβολα με την αδιαφορία του Ιάκωβου να τους συναντήσει κι αναρωτιούνται γιατί το καθυστερεί τόσο πολύ. Ο Κωσταντίνος δίνει εντολή στον Δημήτρη να επανεκκινήσει το θέμα με τις δολοφονίες των ηλικιωμένων. Η Χάιδω βγαίνει από το νοσοκομείο κι ο Λυκούργος, σε μια στιγμή αδυναμίας, της εξομολογείται πως δεν την βλέπει μόνο φιλικά. Η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι των Καπερνάρων. Ο αστυνόμος εντοπίζει τη θαμμένη καραμπίνα του Στάθη και τον συλλαμβάνει επι τόπου.

Η Μαργαρίτα, υποψιασμένη ότι ο Φίλιππος - που θα γίνει πατέρας - είναι έτοιμος να κάνει κάποια τρέλα, τον ακολουθεί με το αυτοκίνητό της, θέλοντας έτσι να προλάβει τα χειρότερα. Τελικά, τον αποτρέπει από σίγουρη αυτοκτονία. Ο Ιάκωβος καλεί σε τραπέζι, στο σπίτι του, τον Λυκούργο και την κόρη του, όπου συναντά την Ισμήνη, για πρώτη φορά. Ο Μάνος δεν λέει όλη την αλήθεια στον πατέρα του και κανονίζει με τη Μαρίνα να φύγουν για τριήμερο ταξίδι. Ο Ιάκωβος παίρνει τηλέφωνο τον αδελφό του και ο Ισίδωρος ακούει τη φωνή του μετά από χρόνια. Η βαλλιστική έρευνα δείχνει ότι η καραμπίνα του Στάθη χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα δολοφονίας της Χάιδως και τα δεδομένα αλλάζουν τελείως.