Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

GNTM 4: "Κλάμα" στο Twitter με την underwater φωτογράφιση

Οι χρήστες "δίκασαν" την φετινή δοκιμασία

GNTM 4:
Από Ίρις Βίλα

Στο αποψινό επεισόδιο του GNTM 4 από τα πρώτα κιόλας λεπτά φάνηκε πως οι εξελίξεις για άλλη μια φορά θα ήταν άκρως καταιγιστικές. Έτσι, αυτό που "κέντρισε" από την αρχή το ενδιαφέρον στους τηλεθεατές ήταν η underwater φωτογράφηση.

Τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν για τον φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου σε ένα άγαλμα σε κλίμακα 2:1. Ωστόσο, αρκετά μοντέλα δυσκολεύτηκαν αρκετά να βγάλουν την λήψη που έπρεπε.

Η σημερινή δοκιμασία του GNTM 4

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter

Από την άλλοι οι χρήστες του Twitter έδωσαν για άλλη μια φορά το παρών τους μιας και το σημερινό επεισόδιο ξύπνησε αρκετές μνήμες από τα παλιότερα επεισόδια του GNTM.

Γυμνοί παίκτες στον αέρα του STAR; Η παραγωγή χρειάστηκε να βάλει θολούρα στο πλάνο

Όπως έχουμε παρατηρήσει αρκετές φορές, οι παίκτες του GNTM 4 δεν δείχνουν να ντρέπονται ιδιαίτερα. Και δεν μιλάμε για την ώρα της φωτογράφισης που κάνουν τη δουλειά τους - όμως έχουν συμβεί και ακατάλληλα ευτράπελα - , αλλά όταν βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Δεν διστάζουν να μιλήσουν άσχημα ο ένας στον άλλον ή να δείξουν τρυφερές στιγμές τους κυρίως τα ζευγάρια του παιχνιδιού.

Τις τελευταίες ωστόσο ημέρες, πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η σχέση που έχει αναπτύξει η Κυβέλη με τον Ντίνο. Οι δυο τους έχουν απομονωθεί από τα υπόλοιπα παιδιά και περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Μάλιστα, ένα πρόσφατο πλάνο που προβλήθηκε στον αέρα του STAR από τους δυο τους να ξυπνούν στο ίδιο κρεβάτι αποδεικνύει πως έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Ωστόσο, το γεγονός ότι η παραγωγή έβαλε θολούρα πάνω τους, δημοσίευμα τους θέλει να είναι... γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα.

Παρατηρώντας όμως πιο καλά το πλάνο, θα δείτε πως δεν ήταν γυμνοί, αφού η Κυβέλη δεν είχε σηκωθεί καν από το κρεβάτι, ενώ ο Ντίνος φαινόταν μόνο από τη μέση και πάνω. Οπότε, λογικά θα υπήρχε κάποιο προϊόν πάνω στο κομοδίνο που δεν ήταν χορηγός και δεν επιτρέπεται να δείξουν την μάρκα στον αέρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 4: Ο Καράβας μοίρασε εγκεφαλικά στο Twitter - «Αυτή την τηλεόραση θέλουμε»

GNTM 4: "Ατύχημα" για την Όλγα στο σετ - Της έφυγε το ρούχο και φωτογραφήθηκε γυμνή

TAGS
Share