Σάλος στο διαδίκτυο με το απρεπές πλάνο του GNTM 4 - Θύμισε Big Brother

Έχει γίνει viral εδώ και μέρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάλος στο διαδίκτυο με το απρεπές πλάνο του GNTM 4 - Θύμισε Big Brother

Μπορεί το GNTM 4 να είναι ένα ριάλιτι που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η αλήθεια είναι πως πριν λίγο καιρό, παρακολουθήσαμε σε prime time ένα πλάνο το οποίο σχολιάστηκε πολύ αρνητικά στα social media.

Στο επεισόδιο αυτό είδαμε τα μοντέλα να κάνουν μία ιδιαίτερη φωτογράφιση, στην οποία έπρεπε να κρεμαστούν από ένα αυτοσχέδιο φεγγάρι και να κάνουν κούνια προκειμένου να ποζάρουν σαν να βρίσκονται σε κλαμπ.

Κάπου στην προσπάθεια λοιπόν των μοντέλων να ποζάρουν, ξέφυγε στον σκηνοθέτη ένα πλάνο, το οποίο έφερε μεγάλες αντιδράσεις, τόσο που θύμισε Big Brother, στο οποίο βέβαια βλέπουμε αρκετά συχνά αποκαλυπτικά πλάνα.

Το πλάνο του GNTM που σήκωσε αντιδράσεις

GNTM πλάνα

Σκάνδαλο στο GNTM 4: Σε πικάντικες στιγμές με παίκτη η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου;

Τα σχόλια στο Twitter σε κάθε επεισόδιο του GNTM 4 είναι κατά βάση αρνητικά ως προς τον τρόπο που κρίνει τους παίκτες η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, αν και φαίνεται πως είναι μια γυναίκα που ταιριάζει απόλυτα στον ρόλο που της έδωσαν.

Καθώς το GNTM είναι ένα ριάλιτι που ειδικά φέτος θρέφεται από τα spoilers και τη σπέκουλα, γιατί τα νούμερα είναι πεσμένα, είναι αναμενόμενο να κυκλοφορούν διάφορα για το συγκεκριμένο project του STAR.

Όμως αυτό που διέρρευσε στα social media ως φημολογία τα τελευταία 24ωρα, κάπως ξεπερνάει τα όρια. Πρόκειται για μια ανεπιβεβαίωτη φήμη -η οποία δεν έχει καμία βάση- που θέλει την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου (δείτε εδώ την ηλικία και καταγωγή της) να είχε μια «πικάντικη» στιγμή με παίκτη που πέρασε από το GNTM στις auditions, αλλά δεν προχώρησε περισσότερο.

Αυτή η φημολογία αναφέρθηκε μάλιστα και στα q&a που κάνει στο προφίλ της στο Instagram η Soula Glamorous, η οποία πάντοτε φέρνει στην επιφάνεια άγνωστες λεπτομέρειες και κουτσομπολιά. Η Soula αναφερόμενη σε αυτή τη φημολογία, τόνισε πως αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, θα είχαν τραβηχτεί φωτογραφίες και κάποιος θα της είχε στείλει ένα ντοκουμέντο.

Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, γι’ αυτό και χαρακτήρισε ως μυθομανία τη φημολογία.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου GNTM