GNTM 4 - highlights 2/11: Η αναστάτωση on set και η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - highlights 2/11: Η αναστάτωση on set και η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 4 με το disavantage της Κυβέλης, αφού αρκετοί την είπαν διπρόσωπη. Ωστόσο, δεν κατάφερε να διώξει αυτός που ήθελε, αλλά έναν παίκτη που δεν περίμενε κανείς.

Τα 2/11 highlights του GNTM 4

Η Κυβέλη αποκάλυψε πως δέχεται "απειλές" για το disavantage

Μία απρόσμενη αποκάλυψη έκανε στο (2/11) επεισόδιο η Κυβέλη, η οποία μετά την κατάκτηση της καλύτερης φωτογραφίας, έχει την ευκαιρία να δώσει disavantage σε κάποιους συμπαίκτες της.

Όπως εξήγησε λοιπόν η Κυβέλη, η νέα της παρέα την προσέγγισε και της εξήγησε πως αν έχει σκοπό να δώσει disavantage σε κάποιον από αυτούς, θα έχει σοβαρές επιπτώσεις. Η ίδια τα εξομολογήθηκε όλα στον Γιάννη και εκείνος της είπε πως δεν πρέπει να λαμβάνει υπόψη όσα της λένε.

Η Κυβέλη άλλαξε παρέα κατά τη διακοπή των γυρισμάτων καθώς βρήκε... παρηγοριά μετά τη ρήξη στη σχέση της με την αρχική της παρέα. Μάλιστα, η Κυβέλη έκοψε εντελώς επαφές και με την Ειρήνη, με την οποία ήταν κοντά από το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι.

Ο κακός χαμός στο πλατό με τα disavantage - «Νιώθω προδομένος»

Η Κυβέλη ήταν η παίκτρια που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο επεισόδιο και έτσι σήμερα είχε την ευκαιρία να δώσει disavantage σε δύο συμπαίκτες της. Μάλιστα, η σημερινή δοκιμασία ήταν εξαιρετικά απαιτητική και το disavantage πολύ δύσκολο.

Η Κυβέλη είχε αποκαλύψει πως δέχεται απειλές από την παρέα της για το πώς θα μοιράσει τα disavantage, και έτσι, όταν ανακοίνωσε πως ο πρώτος που θα το πάρει θα είναι ο Κωνσταντίνος, ήρθαν πολλές αντιδράσεις στο πλατό.

Πρώτα ο Κωνσταντίνος εξήγησε πως αισθάνεται προδομένος, ενώ όταν ο Ναπολέων πήρε το λόγο για να δικαιολογήσει την στάση της Κυβέλης, η άλλη παρέα του επιτέθηκε.

«Κάνει σαν drama queen» - Μεγάλη αναστάτωση μετά τα disavantage

Η απόφαση της Κυβέλης να δώσει το ένα από τα δύο disavantage στον Κωνσταντίνο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και μάλιστα χώρισε για τα καλά στο σπίτι δε δύο στρατόπεδα, αφήνοντας το νερό μοντέλο στη μέση.

Από τη μία οι "quadrifolio", έκραξαν τον Κωνσταντίνο κατηγορώντας τον πως κάνει σαν drama queen, ενώ από την άλλη, η παρέα του Κωνσταντίνου μίλησε για την διπροσωπία της Κυβέλης, η οποία αργά ή γρήγορα θα φανεί και στην άλλη παρέα.

Κωνσταντίνος σε Κυβέλη: «Χαρούμενη που θα φύγει ο καλύτερος παίκτης;»

Ο Κωνσταντίνος ήταν ένας από τους δύο παίκτες που πήρε disavantage από την Κυβέλη. Μάλιστα, η απόφασή της αυτή τον ενόχλησε ιδιαίτερα και δε δίστασε να της το πει και μπροστά σε όλους.

Το disavantage που πήρε ήταν ένα από τα πιο απαιτητικά που έχουν δοθεί στον διαγωνισμό, μιας και είχε μόλις ένα λεπτό για να κάνει τη φωτογράφιση, στην οποία έπρεπε να αιωρηθεί πάνω από το νερό.

Μόλις τελείωσε την προσπάθειά του, ο Κωνσταντίνος βγήκε εκνευρισμένος από το σετ και με θυμωμένο ύφος είπε στην Κυβέλη: «Χαρούμενη που θα φύγει ο καλύτερος παίκτης; Αυτό που ήθελες».

«Πάγωσαν» οι διαγωνιζόμενοι - Έφυγε το μεγάλο φαβορί

Μπορεί πολλοί από τους παίκτες να τα πήγαν εξαιρετικά, ωστόσο ένας από αυτούς είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Η Κυβέλη ήταν αυτή που πήρε την καλύτερη φωτογραφία και έτσι στο επόμενο επεισόδιο θα έχει την ευκαιρία να μοιράσει disavantage στους συμπαίκτες της.

Τελικά ο παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου δεν ήταν άλλος από τον Αγγαίο, τον οποίο μάλιστα είχε τσακώσει πριν από μερικές μέρες ο φακός στο Μιλάνο μαζί με την σύντροφό του.

TAGS