GNTM 4: Ο παίκτης που πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Ξετρέλανε τους κριτές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Ο παίκτης που πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Η σημερινή (2/11) φωτογράφιση του GNTM 4 ήταν εξαιρετικά απαιτητική ωστόσο πολλοί ήταν οι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να τα πάνε πολύ καλά. Έτσι το έργο των κριτών ήταν αρκετά δύσκολο.

Μπορεί να δημιουργήθηκαν εντάσεις με τα disavantage, ωστόσο σχεδόν όλοι οι παίκτες είχαν εξαιρετική απόδοση. Ένας ωστόσο ήταν αυτός που κατάφερε να ξεχωρίσει με την απόδοσή του.

Ο παίκτης που πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Τελικά η παίκτρια με την καλύτερη φωτογραφία δεν ήταν άλλη από την Κυβέλη, η οποία μάλιστα πήρε την καλύτερη φωτογραφία για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Αποχώρησε πολυσυζητημένος παίκτης και τον "τσάκωσαν" σε κλαμπ με το τσιγάρο στο χέρι

Μπορεί μέσα στο σπίτι του GNTM 4 αυτή την στιγμή να βλέπουμε πως υπάρχουν 12 παίκτες - με την είσοδο του Αιμιλιάνο - ωστόσο, τα γυρίσματα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και πολλοί από τους παίκτες έχουν αποχωρήσει και επιστρέψει στην καθημερινότητα τους.

Ανάμεσα στα επίδοξα μοντέλα που έχουν δει την πόρτα του σπιτιού, είναι και άτομα από την ομάδα "quadrifolio" κάτι που θυμίζει FF ή Τριάδα φωτιά, που απαρτίζεται από Αγγαίο, Ναπολέων, Γιάννη και Βασίλη.

Από αυτή την ομάδα λοιπόν, ήδη έχει αποχωρήσει ήδη ο Ναπολέων, ο Βασίλης οικειοθελώς αλλά και ακόμη ένας που τον "τσάκωσαν" στο Μιλάνο.

Σύντομα ωστόσο θα δούμε και την αποχώρηση του Γιάννη, τον οποίο "τσάκωσαν" σε γνωστό νυχτερινό κέντρο να διασκεδάζει με ένα τσιγάρο στο χέρι.