GNTM 4: Ο κακός χαμός στο πλατό με τα disavantage - «Νιώθω προδομένος»

Το μισό σπίτι επιτέθηκε στην Κυβέλη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Ο κακός χαμός στο πλατό με τα disavantage - «Νιώθω προδομένος»

Η Κυβέλη ήταν η παίκτρια που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο επεισόδιο του GNTM 4 και έτσι σήμερα είχε την ευκαιρία να δώσει disavantage σε δύο συμπαίκτες της. Μάλιστα, η σημερινή δοκιμασία ήταν εξαιρετικά απαιτητική και το disavantage πολύ δύσκολο.

Η Κυβέλη είχε αποκαλύψει πως δέχεται απειλές από την παρέα της για το πώς θα μοιράσει τα disavantage, και έτσι, όταν ανακοίνωσε πως ο πρώτος που θα το πάρει θα είναι ο Κωνσταντίνος, ήρθαν πολλές αντιδράσεις στο πλατό.

Πρώτα ο Κωνσταντίνος εξήγησε πως αισθάνεται προδομένος, ενώ όταν ο Ναπολέων πήρε το λόγο για να δικαιολογήσει την στάση της Κυβέλης, η άλλη παρέα του επιτέθηκε.

H ένταση με το disavantage της Κυβέλης στο GNTM 4

«Έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή του ο Βασίλης Παρωτίδης του GNTM 4 - «Από το παιχνίδι έφυγα γιατί...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast At Star βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (29/10) ο Βασίλης Παρωτίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το GNTM 4, μία απόφαση που έφερε πολλές αντιδράσεις στο παιχνίδι.

Ο Βασίλης αποχώρησε την περίοδο κατά την οποία είχαν διακοπεί τα γυρίσματα μετά την μετακίνηση των παικτών από το σπίτι λόγω της πυρκαγιάς στην Αττική.

«Δεν νιώθω ότι τα παράτησα, για μένα ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του όρια, τα δικά του θέλω και τους δικούς του στόχους. Όταν βρει ότι μεταξύ αυτών έχει βρει μια ισορροπία και έχει φτάσει σε ένα σημείο που τον ικανοποιεί αλλά βλέπει ότι δυσκολεύεται, δεν αντέχει άλλα. Είναι το πόσο το θες και πόσο μπορεί να το θες.

Είδα κάποια στιγμή ότι δυσκολευόμουν πολύ και γενικά δεν ήθελα να φτάσω στα όριά μου, είπα θα το πάω μέχρι ενός σημείου, έτσι κι αλλιώς, εγώ είμαι άνθρωπος που κάνω πράγματα για τις εμπειρίες και είπα πως θα το ζήσω, και θα πάω μέχρι όπου με πάει μόνο του. Ήταν θέμα αντοχών.

Είχα πει πίσω από τις κάμερες ότι θέλω να φύγω, υπήρξαν στιγμές που ο καθένας έφτανε στα όρια του. Πάρα πολλά πρόσωπα έφτασαν ως εκεί…», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Παρωτίδης.