GNTM 4: Μεγάλο σοκ για τους παίκτες - Η στιγμή που εκκένωσαν το σπίτι λόγω της πυρκαγιάς

Η φωτιά το καλοκαίρι βρέθηκε ένα βήμα πριν το σπίτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Μεγάλο σοκ για τους παίκτες - Η στιγμή που εκκένωσαν το σπίτι λόγω της πυρκαγιάς

Ήδη από το καλοκαίρι είχε γίνει γνωστή η είδηση πως το σπίτι του GNTM 4 εκκενώθηκε καθώς βρέθηκε πολύ κοντά στις φωτιές που έπληξαν την Αττική. Στο σημερινό (25/10) επεισόδιο, παρακολουθήσαμε την στιγμή της εκκένωσης που έφερε μεγάλη αναστάτωση για τους παίκτες.

Οι διαγωνιζόμενοι ήταν ήρεμοι στο σπίτι, όταν το συνεργείο μπήκε και τους ζήτησε να πάρουν τα απαραίτητα και να φύγουν από το σπίτι.

Οι παίκτες έλειψαν από τις εγκαταστάσεις για δύο ολόκληρες εβδομάδες, ενώ τα γυρίσματα του ριάλιτι διακόπηκαν για αυτή την περίοδο.

Η εκκένωση του σπιτιού του GNTM 4

Θοδωρής Τσαρούχας: Ακόμα δεν βγήκε και "κατήγγειλε" το GNTM 4 - "Δεν ακούστηκε ποτέ ο..."

Στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (20/10) ο Θοδωρής. Το νεαρό μοντέλο ήταν αυτό που τελικά αποχώρησε από το επεισόδιο του GNTM 4.

Μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής διαμαρτυρήθηκε πως δεν ακούστηκε ποτέ ο πραγματικός λόγος που δεν του άρεσε το makeover του.

«Δεν μου άρεσε τόσο. Δεν ακούστηκε ο λόγος που δεν μου άρεσε το makeover μου, δεν ακούστηκε ποτέ ότι μου θυμίζει τη γιαγιά μου που κάθε πρωί έβγαζε τα μπικουτί. Το είχα πάντα στο μυαλό μου σαν το μαλλί που είχε η γιαγιά μου.

Τον τελευταίο καιρό ένιωθα πίεση. Έγιναν διάφορα απέναντί μου, δεν ήταν εσκεμμένα απλά ήταν μαζεμένα. Είναι μια μεγάλη παραγωγή το GNTM, οπότε λάθη θα γίνουν αλλά εγώ επειδή ήταν όλα μαζεμένα πήγα με πολύ κακή ψυχολογία. Πήγα έτοιμος να φύγω. Μία φορά θα το καταπιείς, πόσες φορές;».

TAGS