Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM 4: Ανακοινώθηκε η οικειοθελής αποχώρηση - Θύελλα αντιδράσεων στο σπίτι

«Είναι ανήθικο...»

GNTM 4: Ανακοινώθηκε η οικειοθελής αποχώρηση - Θύελλα αντιδράσεων στο σπίτι
TV24 26.10.2021 21:34
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά την επιστροφή των παικτών του GNTM 4 από την διακοπή που έγινε λόγω της πυρκαγιάς, o Γιώργος Καράβας μπήκε στο σπίτι και ανακοίνωσε πως αποχώρησε οικειοθελώς ο Βασίλης, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό.

Η αποχώρηση του Βασίλη σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο σπίτι καθώς από τη μία η παρέα του, ανέφερε πως το έκανε για να προστατεύσει την ψυχική του υγεία ενώ από την άλλη, η άλλη παρέα θεώρησε ανήθικη την κίνησή του.

Μάλιστα, η Όλγα τον κατηγόρησε πως στόχος του ήταν να εκμεταλλευτεί την λιγοστή δημοσιότητα που πήρε από τη συμμετοχή του στο GNTM.

Οι αντιδράσεις για την οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλη από το GNTM 4

Ποιος είναι ο Βασίλης που αποχώρησε από το GNTM 4

Ο Βασίλης είναι 18 χρόνων και σπουδάζει ψυχολογία στην Αθήνα. Ασχολείται με το modelling επαγγελματικά και το τελευταίο διάστημα γράφει τα δικά του χιλιόμετρα σε εγχώριες πασαρέλες. Όταν δεν είναι στη δουλειά ή στη σχολή, κάνει φανατικά callisthenics και περνά χρόνο με τους φίλους του. Λόγω της ενέργειας και του κεφάτου χαρακτήρα του, οι φίλοι του τον φωνάζουν χαϊδευτικά “Goofy”.

Μέσω του GNTM 4, ο Βασίλης θέλει να διεκδικήσει δουλειές, που θα προκαλέσουν αίσθηση και που θα συζητηθούν. Η δίψα του για νέες εμπειρίες, του δίνει το κίνητρο για να πετύχει κάθε στόχο. Απεχθάνεται την αδράνεια, τη διπροσωπία και τη στασιμότητα και θα βάλει τα δυνατά του για να αποδείξει στους κριτές ότι αξίζει τον τίτλο του GNTM 4.

Motto: “Hungry for more”

GNTM 4 Βασίλης Παρωτίδης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βίντεο ντοκουμέντο - Το φαβορί του GNTM 4 εκτός σπιτιού

«Με στενοχωρεί λίγο που...» - Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά για τα νούμερα τηλεθέασης του GNTM 4

Share