Survivor 5: «Κι άλλος εθνικός κερατάς φέτος» - «Γλέντι» στο Twitter με τα φιλιά Κατσαούνη και Μυριέλλα

Κανονικός χαμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Κι άλλος εθνικός κερατάς φέτος» - «Γλέντι» στο Twitter με τα φιλιά Κατσαούνη και Μυριέλλα

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του Survivor 5, ο Γιώργος Κατσαούνης είχε δείξει φανερά το ενδιαφέρον του για την Μυριέλλα, με την ίδια ωστόσο να κρατάει τα προσχήματα, μιας και έχει σύντροφο στην Ελλάδα.

Ωστόσο, στο αποψινό (9/1) επεισόδιο, μετά το τέλος του αγωνίσματος και την νίκη των Μαχητών, όλοι οι παίκτες βούτηξαν στην πισίνα, με τον Γιώργο και την Μυριέλλα να έρχονται κοντά και να ανταλλάσσουν τα πρώτα τους φιλιά στο στόμα.

Αμέσως μετά από αυτά τα στιγμιότυπα αλλά και την εξομολόγηση του Κατσαούνη για τα συναισθήματά του προς την ηθοποιό, επικράτησε ένας κανονικός χαμός στο Twitter, με τα περισσότερα σχόλια να αφορούν τον σύντροφο της Μυριέλλας.

Μερικά πετυχημένα tweets για τα φιλιά Κατσαούνη - Κουρεντή στο Survivor 5

Συγκινημένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος με το φιλί της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη

«Μου σηκώθηκε η τρίχα, δες εδώ. Ανατρίχιασα. Είναι δύο παιδιά ερωτευμένα, παιδιά ανατρίχιασα. Είναι συγκινητικό γι’ αυτό. Εμένα μου αρέσει», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Συγκινήθηκες; Παιδιά, βούρκωσε», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον συνεργάτη της να της απαντά: «Δε συγκινήθηκα με τα συγκεκριμένα παιδιά, η εικόνα μου άρεσε πάρα πολύ. Εγώ δε φιλήθηκα μέσα στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν ζευγάρι μέσα. Είναι πολύ αυθόρμητοι κι εμένα αυτό μου αρέσει».