Η πρώτη αντίδραση του συντρόφου της Μυριέλλας Κουρεντή στο φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη στο Survivor 5

Αποκάλυψη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η πρώτη αντίδραση του συντρόφου της Μυριέλλας Κουρεντή στο φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη στο Survivor 5

Το φλερτ που φαίνεται πως υπάρχει ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή από τους Διάσημους και τον Γιώργο Κατσούνη από τους Μαχητές στο Survivor 5, έχει φέρει μεγάλες αντιδράσεις από τους συμπαίκτες κυρίως της ηθοποιού. Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως το γεγονός αυτό οφείλεται στις συνεχόμενες ήττες τους.

Βέβαια, οι ίδιοι λένε πως δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω από συμπάθεια και φιλία. Μάλιστα, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ο Κατσαούνης έδωσε στην Μυριέλλα ένα σταυρουδάκι.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα λοιπόν, αποκαλύφθηκε η αντίδραση του συντρόφου της Μυριέλλας στην όλη κατάσταση που επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στην αγαπημένη τους και τον αντίπαλο της.

Η αντίδραση του συντρόφου της Μυριέλλας Κουρεντή

Όπως ειπώθηκε ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή είναι ψύχραιμος προς το παρόν, καθώς έχει εμπιστοσύνη στην αγαπημένη του.

Αυτός είναι ο σύντροφος της παίκτριας του Survivor, Μυριέλλας Κουρεντή

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν έρθει στο προσκήνιο έντονα από την πρώτη εβδομάδα που βρίσκεται στον αέρα το Survivor 5 είναι η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η παίκτρια των Διάσημων κατηγορείται από την ομάδα της πως έχει έρθει πολύ κοντά με αντίπαλο παίκτη και συγκεκριμένα με τον Γιώργο Κατσαούνη. Μάλιστα σήμερα αυτό θα γίνει η αιτία να ξεσπάσει άγριος καυγάς μεταξύ του Βαλάντη και αυτού (δείτε εδώ βίντεο). Η ίδια ωστόσο αρνείται κάθε κατηγορία δηλώνοντας μάλιστα ανοιχτά πως έχει σχέση στον... έξω κόσμο.

Το Youweekly.gr έψαξε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και σας παρουσιάζει για πρώτη φορά τον σύντροφό της!