Σασμός: "Σπάραξαν" οι χρήστες του Twitter με τον θάνατο του Πετρή

«Αναστήστε τον»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σασμός:

Στο αποψινό επεισόδιο του Σασμού οι εξελίξεις της σειράς ήταν άκρως καταιγιστικές καθώς όπως παρακολουθήσαμε ο Πετρής έπεσε νεκρός από τον Αστέρη. Δείτε εδώ spoiler, ποιος αναμένεται να πεθάνει στα επόμενα επεισόδια.

Το όλο σκηνικό ξεκίνησε όταν ο Αστέρης εντόπισε τον Πέτρο με τον οποίο άρχισε να λογομαχεί, φωνάζοντάς του πώς τολμά να κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού σκότωσε τον Στεφανή.

Έτσι, ο Πέτρος ζήτησε από την Σεμίνα να απομακρυνθεί με αποτέλεσμα η ίδια να μπει στο αυτοκίνητο. Ωστόσο, δεν άργησε να πιαστούν στα χέρια όπου ο Αστέρης έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε στον αέρα.

Η σφαίρα του Αστέρη χτύπησε στο καπό του αυτοκινήτου, εξοστρακίστηκε και βρήκε κατάκαρδα τον Πέτρο. Νεκρός ο Πετρής. Μάλιστα, οι χρήστες του Twitter έδωσαν το παρών για άλλη μια φορά καθώς οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές μετά από τον θάνατό του ενώ τα σχόλια πιο απολαυστικά από ποτέ.

Τα σχόλια στο Twitter για τον θάνατο του Πετρή στον Σασμό

«Δεν θα αργήσω να μάθω...» - Το spoiler που έδωσε ο Θανάσης Πατριαρχέας για την σειρά Σασμός

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (23/1) ο Θανάσης Πατριαρχέας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του στον Σασμό, δίνοντας κι ένα spoiler ενώ ανακοινώθηκαν μάλιστα και μερικά άσχημα νέα για την σειρά.

«Η σχολή μου πληρωνόταν από εκεί και ήμουν τυχερός γιατί ήταν δύσκολα χρόνια. Κάθε μέρα παλεύω με τους δαίμονές μου. Όταν έχω ανάγκη την γυναίκα μου, χωρίς καν να το ζητήσω, είναι δίπλα μου.

Δεν θέλω να φοβάμαι τίποτα. Θέλω να μεγαλώνουμε μαζί με τα παιδιά μας και ό,τι δυσκολίες και να υπάρξουν θα προσπαθούμε εκείνη τη στιγμή να τις αντιμετωπίζουμε. Δεν μπορώ να ζω με το άγχος».

Για τον «Σασμό»: «Δεν θα αργήσω να μάθω ποιος είναι ο πατέρας μου. Θα χαρώ γιατί τελειώνει η αναζήτηση, όμως πρέπει να το αντιμετωπίσω γιατί είμαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης».

Για τη σχέση του με τη Στέλλα: «Θα περάσει από πολλά κύμματα. Με τον γιατρό ήμαστε κοντά. Θέλουμε να βρίσκουμε την αλήθεια και την ψάχνουμε με χαμόγελο, χωρίς, γκρίνια και δεύτερες σκέψεις αλλά με καθαρή ψυχή».