Άσχημα νέα για τη σειρά Σασμός - Στην ΕΡΤ δύο ηθοποιοί της;

Τα πάνω κάτω με τη νέα σεζόν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσχημα νέα για τη σειρά Σασμός - Στην ΕΡΤ δύο ηθοποιοί της;

Η σειρά «Σασμός» παρόλο που βρίσκεται μόλις μερικούς μήνες στον τηλεοπτικό αέρα, έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο την ανταμείβει καθημερινά με φοβερά νούμερα τηλεθέασης, ενώ περιμένει με ανυπομονησία να δει τις εξελίξεις της σειράς.

Τα πράγματα περιπλέκονται ωστόσο καθώς εδώ και λίγο καιρό έχει αποφασιστεί πως η σειρά θα πάει και για δεύτερη σεζόν. Την ίδια στιγμή μία νέα σειρά έρχεται στο προσκήνιο, απευθείας από το παρελθόν. Ο λόγος για το «Νησί», το οποίο θα επιστρέψει με νέα επεισόδια αυτή τη φορά στην ΕΡΤ και διεκδικεί όχι έναν αλλά δύο ηθοποιούς του Σασμού.

Οι ηθοποιοί του Σασμού που ακούγεται ότι πάνε στην ΕΡΤ

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real, το «Νησί 2» θα σημάνει την επιστροφή πολλών ηθοποιών από το αρχικό καστ της σειράς. Ο Στέλιος Μάινας θα επιστρέψει στον ρόλο του Γιώργου Πετράκη, του βαρκάρη που μετέφερε τους λεπρούς από την Πλάκα στην Σπιναλόγκα. Από τον «Σασμό», όπου πρωταγωνιστούν φέτος με μεγάλη επιτυχία, θα μεταφερθούν η Μαρία Πρωτόπαπα που υποδύθηκε την Ευγενία Καπετανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης στον ρόλο του Αντώνη Αγγελόπουλου.

Μαρία Πρωτόπαππα Ορφέας Αυγουστίδης Νησί

Πρωταγωνιστής του Σασμού αποκαλύπτει: «Μέσα από την σειρά έχω θαυμάστριες περισσότερο μαμάδες»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Real παραχώρησε πρόσφατα ο Δημήτρης Ήμελλος, ο αστυνομικός της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Σασμού (δείτε εδώ το συγκλονιστικό τρέιλερ της Δευτέρας 24/1 με τον φόνο του Πετρή). Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πέραση που έχει στις γυναίκες και κυρίως στις μαμάδες!

Επιστρέψατε στην τηλεόραση, σε μια σειρά που έχει προκαλέσει αίσθηση. Αυτή η μεγάλη αγκαλιά και η αποδοχή σας φέρνουν σε αμηχανία;

Αν είναι αγάπη, δεν σε ενοχλεί. Δεν έχω νιώσει και τόσο μεγάλη αλλαγή, μάλλον γιατί δεν έχω μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γιατί δεν κυκλοφορώ πολύ. Γι' αυτό, εκείνο που εισπράττω είναι πολύ διακριτικό, ήρεμο και γλυκό. Δεν νιώθω ότι μου συμβαίνει αυτό που με ρωτάτε. Στον δρόμο μου συμβαίνει καμιά φορά και είναι πολύ διακριτικό και πολύ ωραίο. Μου ζητούν την άδεια και συγγνώμη αν με ενοχλούν. Είναι πολύ ευχάριστο αυτό που νιώθω.

Πάντως, έχετε γκελ στις γυναίκες...

Είναι ωραίο αυτό, αρκεί να μην είναι αδιάκριτο! Εχω καταλάβει ότι μέσα από τη σειρά έχω θαυμάστριες περισσότερο μαμάδες. Ολοι οι μαθητές μου μου λένε «η μάνα μου σας θαυμάζει». Εχω πέραση στις μανάδες! Εχει πλάκα, μου αρέσει. Για να μιλήσουμε πιο σοβαρά, μου αρέσει να υπάρχουν θαυμαστές της δουλειάς μου. Ανθρωποι που εκτιμούν αυτό που κάνω μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω, γιατί είναι μια δύσκολη δουλειά.

Οι δηλώσεις του ηθοποιού του Σασμού, Δημήτρη Ήμελλου

Δεν είστε ένας τηλεοπτικός ηθοποιός. Γιατί είπατε το «ναι» στον «Σασμό»;

Είναι μια ολόκληρη συγκυρία πραγμάτων που σε ωθεί να κάνεις κάτι. Δεν είναι μία η αιτία ποτέ. Πρέπει να σου αρέσει και το βιβλίο, πρέπει να έχεις καλούς συνεργάτες, ένα καλό επιτελείο ανθρώπων και συναδέλφων που εκτιμάς. Πρέπει να βρίσκεις ενδιαφέροντα τον ρόλο, ταυτόχρονα πρέπει να έχεις χρόνο. Η πανδημία και η αβεβαιότητα σε σχέση με το τι μέλλει γενέσθαι στον θεατρικό χώρο, σε συνδυασμό με την πρόταση που μου έγινε, με έκαναν να νιώσω ότι είναι η σωστή ώρα.

Τηλεόραση, κινηματογράφος ή θέατρο;

Η επιλογή μου είναι το θέατρο και η διδασκαλία. Με ενδιαφέρει το θεατρικό κομμάτι. Ετσι «γεννήθηκα» στον χώρο. Ο λόγος που κάνω το θέατρο είναι γιατί αυτό με γοήτευσε.