Το Νησί: Ποιο πρόσωπο είπε το πρώτο "ναι" για τον δεύτερο κύκλο της σειράς;

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το Νησί: Ποιο πρόσωπο είπε το πρώτο

Η σειρά του MEGA «Το Νησί» από τα πρώτα κιόλας επεισόδια κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές μιας και άφησε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση με την πλοκή της της αφού η τηλεθέαση είχε σπάσει κάθε ρεκόρ.

Το best seller της Βικτόρια Χίσλοπ την οποία την τελευταία περίοδο την είχαμε δει και στο DWTS βοήθησε προκειμένου η σειρά να αποτελέσει μια από τις πιο διαχρονικές. Έτσι, η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως είναι θέμα χρόνου να δούμε το σίκουελ της σειράς.

Έτσι, μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» ο Γιάννης Στάνκογλου επιβεβαίωσε ότι θα είναι στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων της εμβληματικής σειράς. Να τονίσουμε πως, ήταν στον πρώτο κύκλο έχοντας τον ρόλο του Αντρέα Βανδουλάκη.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου για την σειρά «Το νησί»

Λίγα λόγια για την Βικτόρια Χίσλοπ και την ζωή της

Η Βικτόρια Χίσλοπ (αγγλ. Victoria Hislop) είναι βραβευμένη Βρετανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος, η οποία είναι κυρίως γνωστή για το μυθιστόρημά της Το νησί,το οποίο έγινε μπεστ-σέλερ. Στις 17 Ιουλίου του 2020, της απονεμήθηκε τιμητικά η ελληνική υπηκοότητα, από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με Προεδρικό Διάταγμα, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β' 2954.

Η Χίσλοπ, το πατρικό όνομα της οποίας είναι Χάμσον (Hamson), γεννήθηκε στο Μπρόμλεϊ (Bromley) του Κεντ το 1959, μεγάλωσε όμως στο Τόνμπριτζ (Tonbridge). Σπούδασε αγγλικά στο Κολέγιο St. Hilda's της Οξφόρδης και στη συνέχεια εργάστηκε, για 20 περίπου χρόνια, ως δημοσιογράφος.

Τον Απρίλιο του 1988 παντρεύτηκε τον ιδιοκτήτη των εκδόσεων "Private Eye" Ίαν Χίσλοπ, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά: Την Έμιλι - Έλεν (1990) και τον Ουίλιαμ - Ντέιβιντ (1993). Η Χίσλοπ ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο των εκδόσεων και στη συνέχεια στράφηκε προς τις δημόσιες σχέσεις. Όταν όμως γεννήθηκε το πρώτο της παιδί, αποφάσισε να αλλάξει σταδιοδρομία: Άρχισε να εργάζεται ως ανεξάρτητη δημοσιογράφος. Χάρη σε αυτή την ενασχόληση ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς η βασική της ενασχόληση ήταν τα θέματα ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος.