DWTS - highlights 7/11: Οι σοκαρισμένοι κριτές και το ζευγάρι που αποχώρησε

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
DWTS - highlights 7/11: Οι σοκαρισμένοι κριτές και το ζευγάρι που αποχώρησε

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Dancing with the stas. Τα ζευγάρι ήταν μοναδικά, ενώ είχαμε στο τέλος και μια αποχώρηση έκπληξη.

Τα 7/11 highlights του DWTS

«Τα έχετε όλα - Ανατρίχιασα» - Πετάχτηκε από τη θέση του ο Jason Ροδίτης

Μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, ξεκίνησε άλλο ένα live του Dancing with the stars. Μέσα σε όλα το διαγωνιστικό κομμάτι δεν άργησε να ξεκινήσει καθώς την αρχή έκανε η Βασιλική Μιλλούση και ο Μαξίμ Στάντνικ χορεύοντας ένα παθιασμένο πάσο ντόμπλε σαν άλλοι Πειρατές της Καραϊβικής.

Μάλιστα, οι κινήσεις αλλά και το συναίσθημα που έβγαλε η πρωταθλήτρια της ενόργανης ενθουσίασε την κριτική επιτροπή καθώς αποθεώθηκαν ακούγοντας εννοείται αρκετά θετικά σχόλια.

Ο Jason Ροδίτης πάντως ήταν ο πρώτος που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παιδιά, ήσασταν καταπληκτικοί. Ξεπεράσατε τις προσδοκίες μου. Τα είχε όλα , επικοινωνία, ενέργεια, πάθος, όλα!» φώναξε με όλη του την ψυχή. Δείτε εδώ τι χόρεψαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Έκπληκτοι έμειναν οι κριτές με την Μαριάννα Γεωργαντή

Μέσα σε όλα η Μαριάννα Γεωργαντή έκλεψε τις εντυπώσεις με τον χορό της.

Η γνωστή δημοσιογράφος, "έκλεψε" τις εντυπώσεις και σε αυτό το επεισόδιο του Dancing with the stars και έλαβε πάρα πολύ καλές κριτικές.

Η χάρη της έφτασε μέχρι και την Αυστραλία γιατί όπως είπε ένας από τους κριτές τον πήραν τηλέφωνο και του σχολίασαν τον χορό της Μαριάννας Γεωργαντή την προηγούμενη εβδομάδα.

«Ήταν τραγικό» - "Κόλαφος" ο Jason Ροδίτης

Oι κριτές του χορευτικού show δεν δίστασαν από την πρώτη κιόλας στιγμή να σχολιάσουν το πως βλέπουν την επίδοση του κάθε χορευτή.

Μεταξύ άλλων παρόλο που έβαλε τα δυνατά της να εντυπωσιάσει με σάμπα η Ρεγγίνα Μακέδου στο πλευρό του Γεράσιμου Μοσχόπουλου στο 4ο live του DWTS, δεν άφησε έκπληκτους τους κριτές.

Ο Jason Ροδίτης παρότι χαμογελαστός και όπως πάντα ευδιάθετος ήταν αδυσώπητος αυτή τη φορά στην κριτική του. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Ήταν τραγικό».

Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε στο live

Η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε με τυχαία σειρά να ανακοινώνει τα ζευγάρια που θα χορέψουν κανονικά και την επόμενη εβδομάδα. Στο τέλος σκηνή έμειναν στη σκηνή η Ρεγγίνα Μακέδου και ο παρτενέρ της και ο Σταύρος Βαρθαλίτης με τη ντάμα του.

Τελικά αυτοί που δεν τα κατάφεραν και είδαν την πόρτα της εξόδου από το “Dancing with the stars” είναι η Ρεγγίνα Μακέδου και ο παρτενέρ της, Γεράσιμος.

DWTS highlights 7/11