DWTS: «Τα έχετε όλα - Ανατρίχιασα» - Πετάχτηκε από τη θέση του ο Jason Ροδίτης

«Το τέλειο ξεκίνημα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
DWTS: «Τα έχετε όλα - Ανατρίχιασα» - Πετάχτηκε από τη θέση του ο Jason Ροδίτης

Μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, ξεκίνησε άλλο ένα live του Dancing with the stars. Μέσα σε όλα το διαγωνιστικό κομμάτι δεν άργησε να ξεκινήσει καθώς την αρχή έκανε η Βασιλική Μιλλούση και ο Μαξίμ Στάντνικ χορεύοντας ένα παθιασμένο πάσο ντόμπλε σαν άλλοι Πειρατές της Καραϊβικής.

Μάλιστα, οι κινήσεις αλλά και το συναίσθημα που έβγαλε η πρωταθλήτρια της ενόργανης ενθουσίασε την κριτική επιτροπή καθώς αποθεώθηκαν ακούγοντας εννοείται αρκετά θετικά σχόλια.

Ο Jason Ροδίτης πάντως ήταν ο πρώτος που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παιδιά, ήσασταν καταπληκτικοί. Ξεπεράσατε τις προσδοκίες μου. Τα είχε όλα , επικοινωνία, ενέργεια, πάθος, όλα!» φώναξε με όλη του την ψυχή. Δείτε εδώ τι χόρεψαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Η εμφάνιση Μιλλούση - Στάντνικ στη σκηνή του DWTS

Δύσκολες στιγμές για την Βίκυ Καγιά - Κρίσιμες οι επόμενες Κυριακές

Δύσκολες είναι οι στιγμές για την Βίκυ Καγιά στο STAR, καθώς τα νούμερα που σημειώνει το Dancing with the stars δεν είναι αυτά που περίμεναν στο κανάλι, με αποτέλεσμα να επικρατεί σούσουρο. Οι ιθύνοντες βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις με σκοπό να βρεθεί λύση.

Μπορεί αρχικά να είχε βγει η είδηση πως το show θα αλλάξει ημέρα προβολής, κάτι τέτοιο ωστόσο το STAR το διέψευσε κατηγορηματικά. Καθώς, μην ξεχνάμε κιόλας, πως οι διαγωνιζόμενοι έχουν φτIάξει το πρόγραμμα τους ώστε να είναι διαθέσιμοι για το live κάθε Κυριακή.

Όπως γράφει η real life, επικρατεί έντονος προβληματισμός στο κανάλι για το Dancing with the stars και την χαμηλή τηλεθέαση που σημειώνει σε δυναμικό κοινό και στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει πολλές ιδέες.

Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως το live θα συνεχίζει να προβάλλεται κάθε Κυριακή. Οι επόμενες όμως Κυριακές θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το αντίπαλο The Voice τελειώνει το "φιλέτο" των blind auditions που παραδοσιακά κάνουν τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης, και το show περνάει στην φάση των knockouts, άρα έχουν την ελπίδα να "τσιμπήσουν" μερικά ποσοστά.

Βίκυ Καγιά DWTS STAR