Την ώρα που η Θοδώρα παντρεύεται ο Πετρής ξεψυχάει - Το ανατριχιαστικό trailer του Σασμού για την Δευτέρα 24/1

Το νυφικό λερώνεται με κρασί και τα χέρια του Αστέρη με αίμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την ώρα που η Θοδώρα παντρεύεται ο Πετρής ξεψυχάει - Το ανατριχιαστικό trailer του Σασμού για την Δευτέρα 24/1

Ο θάνατος του Πετρή στον Σασμό έχει γίνει γνωστός εδώ και πολύ καιρό και ο ALPHA θα προβάλλει επιτέλους το συγκεκριμένο επεισόδιο την Δευτέρα 24/1.

Ο Αστέρης κρατώντας όπλο, πηγαίνει να συναντήσει τον Πετρή. Είναι εξοργισµένος µαζί του και πιστεύει πως σχετίζεται µε τον φόνο. Οι δυο τους λογομαχούν και έχουν έναν άσχημο καβγά. Κρατούν τα όπλα τους στο χέρι, αλλά κανείς από τους δύο δεν είναι ικανός να γίνει δολοφόνος.

Μία μοιραία στιγµή, όµως, τα αλλάζει όλα. Ο Αστέρης πυροβολεί για εκφοβισµό, αλλά η σφαίρα τελικά πετυχαίνει τον Πετρή, ο οποίος σωριάζεται στο έδαφος αιμορραγώντας. Ο Αστέρης είναι σοκαρισµένος. ∆εν µπορεί να πιστέψει την τραγωδία που εξελίσσεται µε εκείνον πρωταγωνιστή. Λίγα λεπτά µετά, συνειδητοποιεί πως σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας που αγάπησε αλλά και πως µόλις άνοιξε ακόμη µία βεντέτα και έναν κύκλο αίµατος.

Το trailer του νέου επεισοδίου Σασμός

Το «αντίο» του συγγραφέα του βιβλίου στον Κώστα Νικουλί

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης, δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία του με τον Κώστα Νικούλι αλλά και ένα στιγμιότυπο από τον τάφο του Πετρή, ο οποίος θα κηδευτεί δίπλα στον πατέρα του, Μάρκο Βρουλάκη.

«Δεν συνηθίζουμε να βάζουμε φωτογραφίες, ούτε να αποκαλύπτουμε γεγονότα της τηλεοπτικής μεταφοράς του βιβλίου μου αλλά σήμερα θα μας επιτρέψετε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φίλο πια Kostas Nikouli για τη συμμετοχή, το ήθος, και την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να γίνει ο Πετρης της καρδιάς μας. Κωστή μου πάντα μέσα μας η μορφή του Πετρη θα έχει τη δική σου. Καλή σταδιοδρομία καλη συνέχεια και δεν χανόμαστε. Έχουμε κι άλλα όμορφα μπροστά μας», έγραψε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

 Σασμός Πετρής

 Σασμός Πετρής τάφος