Σασμός: Χαμός στο Twitter με τα σκηνοθετικά λάθη στη σκηνή του φόνου του Πέτρου

Δεν πέρασαν απαρατήρητα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Χαμός στο Twitter με τα σκηνοθετικά λάθη στη σκηνή του φόνου του Πέτρου

Θέμα συζήτησης αυτή την εβδομάδα έχει γίνει η δολοφονία του Πέτρου στον Σασμό από τα χέρια του Αστέρη. Οι χρήστες του Twitter έχουν σχολιάσει με λεπτομέρεια τη συγκεκριμένη σκηνή και μάλιστα έχουν εντοπίσει και μερικά σκηνοθετικά λάθη.

Τα σκηνοθετικά λάθη του Σασμού και οι αντιδράσεις του Twitter

Ο ρόλος της Σεμίνας

Με το που είδε ο Πέτρος το αυτοκίνητο του Μαθιού να εμφανίζεται, στο οποίο βέβαια ήταν τελικά μέσα ο Αστέρης, έδιωξε τη Σεμίνα. Εκείνη δεν έφυγε αλλά προτίμησε να κρυφτεί πίσω από ένα δέντρο. Από εκεί παρακολούθησε με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία του αρραβωνιαστικού της ωστόσο δεν παρενέβη σε κανένα σημείο.

Η πόρτα του αυτοκινήτου

Λίγο μετά την πρώτη «μάχη» του με τον Πέτρο, ο Αστέρης μπαίνει στο αμάξι για να φύγει. Ο Πέτρος δεν το δέχεται πυροβολεί το τζάμι του αυτοκινήτου και στη συνέχεια πέφτει, πριν προλάβει ο Αστέρης καν να ανοίξει την πόρτα του αμαξιού.

Το ασθενοφόρο

Αμέσως μετά τη δολοφονία ο Αστέρης φεύγει έντρομος, αφήνοντας εκεί το αυτοκίνητο καθώς και το όπλο που είχε πάνω τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Η Σεμίνα πλησιάζει τον Πετρή ωστόσο δεν καλεί βοήθεια, απλά τον κοιτάζει με δάκρυα στα μάτια. Το ίδιο συμβαίνει και με όσους συγχωριανούς του φτάνουν στο σημείο, ενώ όταν ο αστυνόμος πληροφορείται για το φονικό, δε διατάζει να φτάσει αμέσως ασθενοφόρο στο σημείο αλλά να πάει ένα περιπολικό.

Τι θα δούμε σήμερα στον Σασμό

Επεισόδιο 82

Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση για το έγκλημα που διέπραξε. Η επίσκεψη της Μαρίνας στη φυλακή θα τον καταρρακώσει ακόμη περισσότερο, τη στιγμή που η Στέλλα προσπαθεί να τον πείσει να της μιλήσει για το τι έγινε.

Άγγελος και Στέλλα έρχονται σε σύγκρουση. Θα καταφέρει η σχέση τους να επιβιώσει;