Σασμός: Κι όμως ο Πετρής πέθανε και δεύτερη φορά - Χαμός στο Twitter

«Από κηδεία σε κηδεία πάει ο Νικούλι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Κι όμως ο Πετρής πέθανε και δεύτερη φορά - Χαμός στο Twitter

Ο θάνατος του Πετρή στον Σασμό συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό το οποίο όλη την εβδομάδα έχει καθηλωθεί στη συχνότητα του ALPHA και σχολιάζει καθημερινά τις εξελίξεις της σειράς στο Twitter. Ο Κώστας Νικούλι ωστόσο την ίδια στιγμή έπαιζε και σε μία ακόμα σειρά, στην οποία επίσης πέθανε.

Ο λόγος για τη σειράς 42 βαθμοί Κελσίου, η οποία προβάλλεται στον ΑΝΤ1. Ο Κώστας Νικούλι πρωταγωνιστεί και στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/1) δολοφονήθηκε. Το Twitter όπως μπορείτε να φανταστείτε έδωσε ρέστα.

Τα σχόλια του Twitter για τον Κώστα Νικούλι

«Στεναχωρήθηκα...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Νικούλι μετά το θάνατο του Πετρή στον Σασμό

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Πέμπτης (27/1) ο Κώστας Νικούλι, λίγο μετά τον θάνατο του χαρακτήρα του, του «Πετρή», στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός.

Ο Κώστας Νικούλι εξήγησε πως τον στενοχώρησε ο θάνατος του χαρακτήρα του, ενώ την ίδια στιγμή απάντησε και στο ενδεχόμενο του να τον ξαναδούμε στο μέλλον σε κάποιο flashback.

«Στενοχωρήθηκα που πέθανε ο Πετρής. Δεν ξέρω αν θα ξανακάνω γυρίσματα για flashback. Αυτό ειναι στην ευχέρεια των σεναριογράφων. Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Δε ξέρω καθόλου. Για το Survivor δε ξέρω πως βγήκε η φήμη. Δεν είχαμε κάνει κάποια συζήτηση. Δε μπορώ να μιλάω υποθετικά για το αν θα πήγαινα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Νικούλι.