DWTS: Επικά τα σχόλια στο Twitter με την εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη

Εντυπωσιακός και "τίγκα στο διαμάντι"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
DWTS: Επικά τα σχόλια στο Twitter με την εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη

Ο μεγάλος τελικός του Dancing with the Stars ξεκίνησε πριν από λίγο όπου είδαμε την Βίκυ Καγιά να κλέβει για άλλη μια βραδιά τις εντυπώσεις με την εκρηκτική εμφάνισή της καθώς κατάφερε να κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις.

Από την άλλη, η πρώτη έκπληξη που έσκασε ήταν το γεγονός πως εμφανίστηκε και ο Νίκος Κοκλώνης στο πλατό του λαμπερού show όπου φόρεσε τα καλά του και πήρε θέση κριτή για το φινάλε του σόου.

Αγκαζέ λοιπόν με τους δυο παρουσιαστές, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που είναι προσκεκλημένος στο αγαπημένο του τηλεοπτικό show. Μάλιστα, οι χρήστες του Twitter έδωσαν για άλλη μια φορά το παρών καθώς δεν δίστασαν να σχολιάσουν την εμφάνισή του.

Η εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη στο DWTS

Τα επικά σχόλια στο Twitter για τον Νίκο Κοκλώνη

Αποκάλυψε πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε - «Δεν ήξερα αν θα...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή του «The 2night Show», το βράδυ της Τρίτης 25/1. Ο αγαπημένος παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Survivor και δεν δίστασε να πετάξει αιχμές κατά του Τούρκου παραγωγού, στον χωρισμό του, στην φιλία του με τον Τρύφωνα Σαμαρά αλλά και τις παραγωγές του.

Μάλιστα, ο παραγωγός δεν δίστασε να αποκαλύψει το θέμα που αντιμετώπισε με την υγεία του και το μάθημα που του έδωσε για την ζωή.

«Πήγαμε ταξίδι με τον Τρύφωνα Σαμαρά, δεν ένιωθα καλά κι έκανα εξετάσεις. Μου λέει ο γιατρός καλά σε βλέπω αλλά τσεκάραμε κάτι δείκτες κι ήταν χάλια. Δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα. Εκεί κατάλαβα ότι ήρθαμε εδώ για κάποια μαθήματα και για αναμνήσεις. Μόνο ο Τρύφωνας το ήξερε» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης και πρόσθεσε:

«Δεν θα χαλάσω την εικόνα του happy Νίκου. Δεν θα κάνω καβάντζα και ένα ευρώ να έχω, θα το δώσω σε όποιον το έχει ανάγκη. Υπάρχει κι ο Νίκος που έχει χίλια προβλήματα κι αυτός είναι μπροστά για να παλεύει για άλλες οικογένειες».